TOP
Valentijn inspiratie_de leukste voor je op een rij_blog badschuim.eu
♥ Valentijn inspiratie ♥
♥ Valentijn inspiratie ♥
♥ Valentijn inspiratie ♥
DIY

♥ Valentijn inspiratie ♥

Valentijn. Wat een leuke dag om je lief, opa, oma, pappa, mamma, vriend(innet)je te laten weten dat je hem lief, leuk of heeeel erg aardig vindt. Maar hoe je dat wilt doen is vaak nog wel de vraag. Wordt het een kaart, een zelfmaker of een verrassing?! Geen nood, de leukste valentijn inspiratie heb ik voor je bij elkaar gezet. Zwijmel je mee weg ;)!

Valentijn inspiratie, je maakt het zelf!

Wees ‘old-school’ en stuur je Valentijn een kaart, want echte post is immers veel leuker! Natuurlijk wel met een originele foto van jezelf. Kijk eens wat een leuke ideetjes om na te maken. Ga artistiek met een (zelfgemaakte) XOXO slinger op de foto. Laat je baby aan opa, oma, mamma of pappa zien dat ze helemaal gek van ze zijn! How cute is that! Of hou het simpel door een hartje van je handen te maken en voor je gezicht te plaatsen.

Je kunt natuurlijk ook een leuk berichtje achterlaten waar het niet wordt verwacht. Zoals op een banaan voor in de lunch trommel of op de badkamer:

En wil je zelf lekker aan de slag om een liefdes DIY te maken, dan zijn deze ook wel erg leuk! De hartjes tas, een hartjes ketting of een hartjes boekenlegger.

 

Valentijn inspiratie, ook op mijn blog te vinden!

En dan heb ik ook nog een paar ‘Golden Oldies’ die ik al eerder maakte en ook zo leuk zijn voor Valentijn. De Sweet hearts in een potje, de hartjes cakejes, de gestempelde hartjes doosjes en de gevouwen hartjes voor in een leuke kaart:

Hartjes vouwen en in een kaart als verrassing stoppen_blog badschuim.eu

Nog meer Valentijn inspiratie kun je ook op mijn Pinterest bord vinden:
Follow Badschuim ♥ to be creative!’s board Valentijn on Pinterest.

Ik ben benieuwd wat jullie gaan maken!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

8 COMMENTS
 • petravanbreda
  9 jaar ago

  oh… dank voor je inspiratie! top!

  • Ceciel - badschuim
   9 jaar ago

   Graag gedaan Petra!! En er komt binnenkort nog meer! Dus kom nog eens kijken :)!

 • Die baby is echt zo schattig! Maar vermits wij geen baby hebben, wordt dat hem dit jaar niet :-) Ik ga dan maar voor de post its!

  • Ceciel - badschuim
   9 jaar ago

   Leuk Annelies wat zal hij blij verrast zijn!! Ik zie graag jouw creatie! :) !

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close