TOP
Lekerrrrrrr The-Place-To-Be

De restaurants die je móét bezoeken!

Tegenwoordig is het een beetje uit de mode om naar een restaurant te gaan en daar á la carte te eten. Voor veel mensen is dit te saai geworden. We houden van kiezen, verschillende hapjes en vooral lekker veel. Ja toch? We willen wel genoeg eten voor de prijs die we betalen! Misschien zijn we wel een beetje verwend en worden we steeds veeleisender. Maar á la carte is done en we zijn nu erg verzot op alles waar we kleine hapjes en gerechtjes kunnen krijgen. Het liefst onbeperkt, zodat we als hangbuikzwijntjes naar huis gaan; helemaal vol gegeten. Maar wat zijn nu restaurants waar je echt eens geweest moet zijn? Hier staan ze voor je op een rij, lees maar mee!

Silk – Zwolle

Silk is een restaurant dat bekend staat om de heerlijke verse sushi in verschillende smaken en varianten. Daarnaast serveren ze ook heerlijke grill gerechten. Dus als jij fan bent van de Aziatische keuken, is dit de plek voor jou. Heb jij bijvoorbeeld wel eens een sushi burrito gegeten? Nee? Reserveer dan gauw en ga een avondje heerlijk genieten. Bestel er een lekker wijntje of doe eens gek en ga voor de Sake. Natuurlijk zijn er ook, voor de zoetekauw, een aantal lekkere nagerechten!

De Mallejan – Maarssen

De Mallejan is ook een Aziatisch restaurant. Je kent natuurlijk de bekende wokrestaurants wel. Dit is een wat uitgebreidere versie daarvan. Je hebt de standaard buffets, maar ook heel veel echte, speciale lekkernijen die je in veel andere wokrestaurants niet vindt. Delicatessen zoals kippenvoeten, dim sum, maar ook verse sushi, dumplings en heerlijke noedels. Daarnaast kun je ook kiezen voor de hotpot ervaring, naast het buffet. Kies voor twee basis soepen, waar je allerlei heerlijke verse ingrediënten in doopt. Flinterdun vlees, groenten, noedels…En maak je eigen dipsausjes! De Mallejan is echt een aanrader! Ook voor kinderen is dit een geschikte plaats om eens te gaan eten! Lekker met het hele gezin uit eten dus!

La Cubanita – meerdere vestigingen

Als je gek bent op de Spaanse tapas, dan is La Cubanita de plaats die je moet bezoeken. Een gezellige, knusse sfeer en een kaart vol opties om te proberen. Van kip in honing, naar wraps, biefstuk, ossenhaas en gamba’s in knoflookolie. Brood met smeersels en lekker frisse cocktails voor bij je maaltijd. Voor een avondje weg met vrienden of lekker samen, is dit een hele goede optie. Geniet van de heerlijke hapjes en de sfeer. Zeker weten dat je geen spijt zult krijgen!

‘T Zusje – meerdere vestigingen

Waarschijnlijk ben je er al eens geweest, maar het kan niet anders dan dat je ervan hebt gehoord! ‘t Zusje staat ook echt bekend om de heerlijke tapas gerechten die ze serveren. Van hapjes met een Aziatische tint tot spareribs, heerlijke verse soepjes en een uitgebreide nagerechtenkaart…dit is een must-go. Ben je gek op zoet? Bewaar dan zeker wat plek voor de toetjes, want ook die kun je onbeperkt bestellen. Dat is niet iets wat je wilt missen, want de toetjes zijn toch wel een hoogtepunt van de maaltijd! Zoveel keuze en zo lekker allemaal! Crème brulee, parfait, ijs, vers fruit en fantastische chocoladetaart. Gegarandeerd dat je je vingers erbij zult opeten, dus doe voorzichtig en bestel genoeg!

Ben jij al eens bij deze restaurants geweest? En wat heeft jouw voorkeur? Ga je liever voor tapas of ben jij fan van de Aziatische keuken? Welke restaurants mis je nog in dit rijtje?

Ineke

Hoi! Mijn naam is Ineke, ik ben 26 jaar oud en mama van een lieve, vrolijke dreumes: Rosemarijn. Sinds december 2018 houd ik een eigen blog bij, wat ik ontzettend gaaf vind om te doen. Daarnaast ben ik thuis-mama en ben ik bezig met een online studie. Ik schrijf al zolang als ik me kan herinneren over de meest uitlopende onderwerpen en heb er altijd van gedroomd er ooit mijn werk van te maken. Als je meer van mij wilt lezen, kun je dat doen op mijn blog: www.thestoutjournal.com Daar kan je van alles lezen over onder andere moederschap, lifestyle, gezondheid en voeding en over mijn gezinnetje!

«

»

Close