TOP
3 creatieve ideeën om je foto's te bundelen
Easy Peasy DIY Hobby Thuis / Lifestyle

3 creatieve ideeën om je foto’s te bundelen

Jouw foto’s bevatten magie! Ze leggen een moment in de tijd vast wat nooit meer kan worden nagespeeld. Ze bewaren onze mooiste herinneringen en stellen ons in staat onze ervaringen met anderen te delen. En, het beste van alles, ze zijn heel leuk om te bundelen! Foto’s bundelen is een mooie manier om ze te ordenen en het is ook een leuke manier om ze te laten zien. Als je je foto’s bundelt, kun je je eigen one-of-a-kind verhaal maken. Dus waarom zou je het niet eens proberen? Bundel vandaag nog je foto’s en laat je creativiteit stromen.

#1 Fotoboek maken

Jouw prachtige herinneringen zijn kostbaar. Fotoboeken zijn een mooie manier om je foto’s fysiek samen te bundelen op een mooie, creatieve manier. Je kunt een thema voor je boek kiezen – zoals familievakanties, het eerste levensjaar van je kind of een verzameling van je favoriete natuurfoto’s – en dan de lay-out en inhoud naar eigen smaak ontwerpen. Er zijn veel online diensten voor een fotoalbum maken zodat je binnen no-time een professioneel fotoboek kunt maken – zelfs als je geen doorgewinterde grafisch ontwerper bent!

#2 Maak een puzzel

Maak een puzzel

Is liefde de moeilijkste puzzel? Wellicht! Een andere leuke manier om foto’s te bundelen is een aangepaste puzzel te maken, maar dan van jouw eigen prachtige kiekjes! Dit is een mooie optie als je een groot aantal foto’s hebt die je er in wilt verwerken, want je kunt zoveel foto’s uploaden als je wilt en de puzzel dan met een paar klikken laten afdrukken. Dit geeft je niet alleen een unieke manier om je foto’s te tonen, maar het biedt ook urenlang vermaak voor familie en vrienden die graag puzzels in elkaar zetten. Laat een mok bedrukken en jouw knusse zondagmiddag is begonnen. Koffie, graag!

#3 Een eigen kunstwerk

Als je een meer unieke manier zoekt om je foto’s te bundelen, waarom probeer je dan niet een uniek kunstwerk te maken? Je zou van een favoriete foto een schilderij of schets kunnen maken. Schilder, laat los en geef je over aan een middagje ontspannen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is een paar kwasten, je lievelingskleuren en natuurlijk een goede portie energie. Koop een mooi schildersdoek, zet je favoriete muziek op en maak een schilderij van je favoriete foto. En geen zorgen, het hoeft niet perfect te zijn!

«

»

Close