TOP
3d sterren effect folie - DIY met magie
DIY Easy Peasy DIY

3d sterren effect folie – DIY met magie

Een tijdje terug was ik aangenaam verrast door een materiaal waar ik nog niet eerder van gehoord had: 3d sterren effect folie. Ik was er meteen weg van. Ik vond het vooral een magische folie, aangezien er prachtige sterretjes door gevormd wanneer je er lichtjes achter plaatst. Met deze 3d sterren effect folie maakte ik een Easy Peasy DIY die nu elke avond bij ons in huis voor magische sterren zorgt. Wil jij die ook? Kijk dan maar eens mee.

3d sterren effect folie, dit heb je nodig:

  • 3d sterren effect folie. Ik kocht de mijne in de opruiming bij Kruidvat. Helaas hebben ze de folie dus niet altijd. Maar online kun je het bij diverse hobby webshop ook kopen, zoals bij alles creatief.
  • Led lampjes op batterijen, te koop bij Action, Hema, Kruidvat etc. of vast nog wel te vinden in de doos van je kerstspullen.
  • Vaas, te vinden in je kast.
  • Kurken deksel of onderzetter. De onderzetter snijd je op maat van de bovenkant van je vaas.
  • Punaises & schaar, die haal je uit je eigen voorraadkast.

3d sterren effect folie, het stappenplan naar magische sferen:

Stap 1 – 3d sterren effect folie: Pak je vaas en meet de hoogte op (waar de folie aan de binnenkant komt te zitten). Wanneer je de hoogte hebt, kun je deze aftekenen op de folie en afknippen. Plaats nu de folie in de vaas en druk tegen de buitenkant.

Stap 2 – 3d sterren effect folie: Pak nu je led lampjes er bij en plaatst deze in de vaas. Plaats het zo dat je makkelijk bij de aan en uit schakelaar kan als je de deksel van de vaas af haalt.

3d sterren effect folie - DIY met magie

Stap 3 – 3d sterren effect folie: Maak een gedeelte van de strengen van de lichtjes vast met een punaise aan de onderkant van de deksel. Hierdoor zitten niet alle lichtjes op elkaar gepropt maar is de vaas van onder tot boven gevuld met lichtjes.

3d sterren effect folie - DIY met magie

Stap 4 – 3d sterren effect folie: Zet nu de lichtjes aan, plaats de deksel er op en geniet van de magische sterren.

3d sterren effect folie - DIY met magie

3d sterren effect folie - DIY met magie

Easy Peasy DIY, simpele DIY, makkelijke DIY,

 

Dit is een ASY PEASY DIY! Do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close