TOP
Tuin

5 gave speeltoestellen voor in je tuin

Als je kinderen hebt, is het fijn om de tuin daarop aan te passen. Er moet natuurlijk voldoende speelruimte zijn voor de kids om lekker buiten te spelen. En stiekem is het niet alleen gezond, maar ook best comfortabel voor jou om ze af en toe naar buiten te kunnen sturen. Wil je ze echt buiten vermaken? Dan zet je een speeltoestel in je tuin! Het hoeft niet eens zo groot, duur of bijzonder te zijn: als je er maar leuke dingen mee kunt doen. Deze 5 gave speeltoestellen vind je bij Grootplezier.nl.

1. Familieschommel

Deze kleine schommel bestaat uit twee stoeltjes tegenover elkaar. Dit is een ideale schommel als je meerdere kinderen hebt. Ook als je kind met een vriendje of vriendinnetje wil schommelen is dit erg handig. Het is een eenvoudig model schommel dat ook past in een kleine tuin.

Familieschommel

2. Schommel en speelhuis

Dit luxe speeltoestel is groter en past alleen in een ruime tuin. Het speelhuis is op palen gebouwd en heeft een trapje en glijbaan. Aan de zijkant is de schommel aangebouwd. Met dit speeltoestel zullen je kinderen zich urenlang kunnen vermaken!

Speeltoestel met glijbaan en schommel

3. Grote schommel

Deze schommel is weer een eenvoudig model. Het frame bevat een combinatie van drie verschillende schommels. Je kunt de schommels ook van het frame los haken en het bijvoorbeeld gebruiken om een tent te bouwen of om er andere speel-onderdelen aan te hangen.

Grote schommel

4. Speelhuis met zandbak

Dit speelhuis doet sterk denken aan een boomhut. Het is een prachtig huis om allerlei spelletjes in te doen. Eronder is een zandbak, dus ook daar kan lekker in worden gespeeld. Doordat het huis boven de zandbak is gebouwd bespaar je niet alleen ruimte, maar blijft het zand ook mooi droog.

 Speelhuis met zandbak

5. Complete speeltuin

Dit speeltoestel is eigenlijk een complete speeltuin. Het bevat een klimwand, schommels, speelhuis, glijbaan en zandbak. Aan de achterkant is nog een mogelijkheid om een duikelstang te zetten. Met dit speeltoestel in de tuin hoeven jouw kinderen niet meer naar de speeltuin om plezier te hebben (hoewel je misschien voor deze drie speeltuinen een uitzondering maakt.

Groot speeltoestel

Speeltoestellen zijn er van groot tot klein. Natuurlijk hangt je keuze niet alleen af van het formaat van je tuin, maar ook van je budget. Bovendien is het praktisch om in te schatten hoe lang je kinderen ermee gaan spelen. De meeste speeltoestellen kunnen gemakkelijk meer dan 10 jaar meegaan. Met zo’n toestel in je tuin kunnen je kinderen heerlijk genieten van elke mooie dag – en heb jij wat extra tijd voor jezelf. Of je speelt natuurlijk lekker mee!

Judith

Mijn naam is Judith, flexibele tekstschrijver en thuiswerker. Daarmee combineer ik mijn werk met het zorgen voor onze stoere dochter Esther, een kleine boef! Ik ben dol op het schrijven van allerlei soorten teksten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Dat houdt het werk uitdagend en creatief. Ik heb twee websites in beheer: www.mamasopinternet.nl en www.meer-weten-over-eten.nl. Daarmee kan ik werken aan mijn twee grootste passies, namelijk alles over mama-zijn en over lekker en gezond eten!

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close