TOP
Hebbedingetjes In The Picture Om weg te geven Praktisch

6 redenen om weer een horloge te gaan dragen

Een horloge leek een hele tijd uit beeld te zijn. Steeds meer mensen vonden het overbodig om een horloge te hebben, terwijl ze ook een smartphone hebben om te kijken hoe laat het is. Toch blijkt een horloge wel fijn! Dit zijn 6 redenen om weer een horloge te gaan dragen!

1. Het is een mooi accessoire

Een horloge kan echt heel mooi en stijlvol zijn. Bij dames kan het fungeren als een soort mooie luxe armband. Bij mannen wordt vaker gekozen voor een stoer model. Leuk weetje: mannen met een mooi horloge worden vaak onbewust door vrouwen als sexyer gezien! En horloges zijn ook mooie sieraden voor kinderen omdat die zich dan extra bijzonder en groot voelen.

Heren horloge

2. Je raakt minder afgeleid

Wil je weten hoe laat het is? Als je je telefoon opent ben je in no time bezig met het checken van de laatste berichten. Waardoor je meestal enorm afgeleid raakt van ‘even kijken hoe laat het is’. Bovendien: meestal weet je daarna nog steeds niet hoe laat het is. Een horloge zal je tenminste niet afleiden.

3. Tijd checken kan een stuk subtieler

Heb jij een doodsaai verjaardagsfeestje? Of zit je verplicht op familievisite en kun je niet wachten tot het over is? Of misschien heb je wel een super vervelende date. Toch is het erg onbeleefd om steeds te checken hoe laat het is. Dat valt ook nogal op met een smartphone! Met een horloge kun je veel subtieler kijken wanneer je eindelijk beleefd weg kan gaan.

dameshorloge

4. Je horloge laat je identiteit zien

Iedereen heeft wel ongeveer dezelfde telefoon. Maar niet hetzelfde horloge! Er zijn zo veel verschillende kleuren, vormen en merken dat haast geen twee horloges hetzelfde zijn. Dat maakt een horloge een mooie manier om jouw identiteit te laten zien. Ben jij sportief of hou je juist meer van glitters? En ga jij voor een sierlijk klein modelletje of kies je voor oversized? De horloges voor dames van My-Jewellery zijn veelzijdig en extra bijzonder.

5. Het werkt handsfree

Een groot nadeel van de smartphone is dat je hem vast moet houden. Je kunt de tijd niet zo makkelijk checken als je allebei je handen vol hebt. Je horloge ben je ook zelden kwijt en zit ook niet helemaal onder in je tas (onder al die boodschappen – grrrr!). Je strekt gewoon je arm uit en ziet meteen hoe laat het is.

Horloge

6. Het kan emotionele waarde hebben

Een horloge is vaak een cadeau, van jezelf of van een ander. Bijvoorbeeld bij je afstuderen, de geboorte van je kind of een andere bijzondere gelegenheid. En daardoor krijgt het horloge voor jou emotionele waarde. Bovendien is het ook mogelijk dat je een horloge hebt gekregen van een overleden familielid, wat het horloge ook dierbaar maakt.

Een horloge heeft op een heel andere manier waarde dan bijvoorbeeld een smartphone. En daarom kunnen telefoons nooit echt een complete vervanging zijn voor het horloge. Het horloge is niet alleen handig om de tijd te checken, het is veel meer dan dat. Met deze 6 goede redenen om een horloge te dragen kun je er eigenlijk niet meer onderuit. Waar wacht je nog op?

Judith

Mijn naam is Judith, flexibele tekstschrijver en thuiswerker. Daarmee combineer ik mijn werk met het zorgen voor onze stoere dochter Esther, een kleine boef! Ik ben dol op het schrijven van allerlei soorten teksten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Dat houdt het werk uitdagend en creatief. Ik heb twee websites in beheer: www.mamasopinternet.nl en www.meer-weten-over-eten.nl. Daarmee kan ik werken aan mijn twee grootste passies, namelijk alles over mama-zijn en over lekker en gezond eten!

«

»

Close