TOP
mannen kleding online shoppen
Mannen kleding shoppen – Valentijns surprise!
Mannen kleding shoppen – Valentijns surprise!
Mannen kleding shoppen – Valentijns surprise!
Hebbedingetjes

Mannen kleding shoppen – Valentijns surprise!

Wie denkt dat mannen niet van winkelen houden heeft het mis. Ik ken meerdere mannen die er gek op zijn (en gewoon hetero en super mannelijk zijn). Mijn lief is ook een shop freak en struint graag in zijn pauze het centrum af naar leuke kleding. Toen ik hem wilde verrassen voor Valentijn met een leuk kado was het voor mij niet moeilijk om iets te verzinnen: kleding. Maar die kocht ik wel op mijn manier: online.

Mannenkleding online shoppen bij Adam brandstore

Maar ja, waar koop je mooie kleding voor mannen. Deze Eva moest op zoek naar mooi spul voor haar Adam??? Ik wist nog niet precies waar ik hem mee wilde verrassen: iets sportiefs, iets voor het werk of iets er tussen in. Adam brandstore bracht uitkomst!! Een overzichtelijke webshop met vele top merken EN vele stijlen, waardoor je dus voor elke gelegenheid wel wat kon vinden.
Zoals gewoonlijk liet ik mijn keuze afhangen van kleur en pasvorm. Want tja, het oog wil ook wat (of niet damens!!). Zo ben ik een ‘sucker’ voor mannen in mooie overhemden (mooi getailleerd op de juiste plekken ;) ) en een broek waar het achterwerk goed in uitkomt!
Dus eerst maar eens gezocht op mooi overhemden. Al gauw vond ik prachtige van McGregor en daarbij ook leuke broeken van Gardeur. De combinatie van sportief maar toch netjes, sprak me aan en zorgde ervoor dat mijn winkelmandje zo gevuld was. Heerlijk dat ik zo snel klaar was en ook nog eens een leuk kado had. Nu maar afwachten of mijn keus ook in de smaak viel bij mijn lief.
mannen kleding online shoppen
Schot in de roos!! Deze foto’s geven het bewijs ;). Hij was aangenaam verrast en blij! Volgende keer shopt deze Eva dus graag weer bij Adam brandstore!
mannen kleding online shoppen mannen kleding online shoppen

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close