TOP

Afscheid kinderdagverblijf juf

Afscheid kinderdagverblijf

Afscheid kinderdagverblijf? Dit zijn de leukste afscheid cadeau’s, versjes en traktaties voor de juf. Een pagina vol met ideetjes om thuis zelf te maken. Door op de linkjes te klikken kom je bij de originele berichtjes met daarin de omschrijvingen, zodat jij ze zelf ook kan maken. Ze zijn op onderwerp ingedeeld. Wanneer je op de titel klikt ga je naar de DIY beschrijving.

Afscheid kinderdagverblijf, traktatie:

Afscheid handjes traktatie - Koekie eitje traktatie tips I te vinden op creatief lifestyle blog Badschuim

Afscheid handjes

Afscheid nemen is niet leuk, dus maak het lekker & gezond! Van meloen maak je deze heerlijke traktatie afscheid handje. Heel simpel met een uitsteekvormpje en een ijsstokje. Zo klaar! Afscheid kinderdagverblijf: Bye – Bye – Zwaai – Zwaai !

afscheid kinderdagverblijf traktatie krokodil, leuk voor verjaardag maar ook als afscheid traktatie.Traktatie krokodil

Met deze gezonde traktatie kun je iedereen blij maken. Je kunt hem met groente, fruit en hartige snacks vullen en omtoveren tot een echte traktatie krokodil. Afscheid kinderdagverblijf met een gezonde traktatie.

Afscheid kinderdagverblijf banaan traktatieBanaan traktatie piraat

Voor een stoere jongen een stoere traktatie. De werkbeschrijving: met een pen, wat creativiteit en servetjes of stukjes stof tover je de banaan om tot een piraat. Een super gezonde traktatie! Afscheid kinderdagverblijf met een banaan traktatie.

6x winter traktatie_te vinden op het creatief lifestyle blog badschuim (1)Winter traktaties

6x super leuke Winter traktaties. Ontdek hoe je echte eetbare dennenappels maakt en super lekkere sneeuwpoppen op 5 verschillende manieren! Afscheid kinderdagverblijf met 6 verschillende en originele traktaties.

6x Lente traktatie_te vinden op het creatief lifestyle blog badschuimLente traktaties

6x super leuke Lente traktaties. Traktaties met alles wat de lente kan bieden: bloemtjes & bijtjes in de vrolijkste kleuren en manieren om te presenteren.  Afscheid kinderdagverblijf met 6 vrolijke lente traktaties!

afscheid kinderdagverblijf traktatie indianen en cowboys, gratis printableTraktatie indiaan en cowboys

Deze indiaan en cowboys traktatie is bijzonder, want deze heeft als extra thema ruimte!  Met Madeleine cakejes uit Frankrijk worden het net kleine ufo’s en die passen goed in de ruimte! Afscheid kinderdagverblijf uit de ruimte!

Piraten traktatie DIY I het stappenplan is te vinden op creatief lifestyle blog BadschuimPiraten boot traktatie

Dit bootje is van onder gezond, van boven zoet en alles is eetbaar! Een stoere traktatie die je met dit stappenplan ook zelf kan maken! Afscheid kinderdagverblijf met gezond & zoet!

10 gezonde kinderhapjes - te vinden op het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu10 gezonde kinderhapjes

Op zoek naar gezonde kinderhapjes?! Stop met zoeken, want deze zijn echt ontzettend leuk en lekker! Ook super leuk om te maken voor afscheid op het kinderdagverblijf!

Stroopwafel wormpjes - Koekie eitje traktatie tips I gemaakt door het creatief lifestyle blog BadschuimStroopwafel vormpjes

Deze zoete lekkernij lust bijna elk kind wel! Toepasselijk voor elk seizoen en heel snel gemaakt. Wil je het nog feestelijker maken, dan doe je er strikjes omheen en klaar! Afscheid kinderdagverblijf met zoetigheid op een stokje.

schatkistjes traktatie - Koekie eitje traktatie tips I gemaakt door het creatief lifestyle blog BadschuimSchatkistjes

Oei, deze traktatie is zoet en niet gezond, maar zeker wel geliefd! Want deze snoep schatkistjes lusten ze allemaal en dat kleine cadeautje erbij is een extra feestje! Afscheid kinderdagverblijf: ZOET + een kadootje.

 

snoep in de vorm van legoLEGO snoepjes

Is jouw kind ook helemaal weg van LEGO DUPLO?! Dan zullen deze LEGO snoepjes zeker in de smaak vallen! En al helemaal als traktatie. Ze kunnen er zelfs even mee spelen om wat te bouwen. Dit keer mogen ze even spelen met eten :). Afscheid kinderdagverblijf: lekker spelen!

Heb jij een LEGO fan in huis?! Maak dan deze LEGO blokjes traktatie! Nier gezond, maar wel heerlijk zoet en heel leuk om samen te maken! Dat doe je met dit foto stappenplan.LEGO / DUPLO traktatie

Heb jij een LEGO of DUPLO fan in huis?! Maak dan deze LEGO / DUPLO blokjes traktatie! Niet gezond, maar wel heerlijk zoet en heel leuk om samen te maken! Dat doe je met dit foto stappenplan.

Aju paraplu bedankje - afscheid van juf of meesterAju paraplu ijsjes

Afscheid nemen is super gezellig met een aju paraplu en nog wel op een ijsje. Het ijsje is gevuld met heerlijk snoepjes. Origineel en heeeeel lekker.

likkoekjes-traktatie_simpele-traktatie-peuter-kleuterLikkoekjes traktatie

EINDELIJK! een super simpele, snelle en leuke traktatie voor peuters & kleuters! . Door echt iedereen te maken en nog leuk ook. Bij het afscheid op de KDV zet jij er je persoonlijke tektst of tekeningetje op en klaar: trakteren maar :).

Afscheid nemen op het kinderdagverblijf met een versje:

afscheid kinderdagverblijf versje kinderdagverblijfAfscheid versje, hartendief

Niets leuker dan afscheid nemen met een persoonlijk en super lief versje. Deze kun je personaliseren en gratis downloaden en printen. Zo is afscheid op het kinderdagverblijf extra lief, met dit gedichtje van jouw hartendief.

Afscheid versje, kusAfscheidversje kinderdagverblijf I Gratis te downloaden op het creatief lifestyleblog Badschuim

Dit versje is zo lief dat de juf van het kinderdagverblijf het nooit meer zal vergeten. Deze kun je ook gratis downloaden en printen. Afscheid kinderdagverblijf met het allerliefste versje voor de juf.

Afscheid nemen op het kinderdagverblijf met een zelfgemaakt cadeautje:

Aju paraplu bedankje - afscheid van juf of meester

Geef een Aju Paraplu kado 

Een leuk en praktisch kado, deze versierde paraplu. Je kleintje kan er de mooiste tekeningen op maken en blijft zo nog lang in herinnering! Dat is nog eens een mooi afscheid kado!

Aju paraplu bedankje - afscheid van juf of meester

Aju paraplu kaartje

Hou je het liever simpel. Maak dan dit grappige kaartje. Snel gemaakt en met een tekening aan de binnenkant, erg persoonlijk. Ajuu zeggen met een kaartje.

Aju paraplu bedankje - afscheid van juf of meester

Afscheid in een flesje

Liever geen groot afscheidkado, maar wel eentje die niet vergeten gaat worden. Maak dan deze aju paraplu in en flesje.

Love hands kaartje makenLove hands kaartje

Laat je kindje het woord LOVE met zijn handen maken en maak hierdoor een zeer persoonlijke afscheid kaartje voor de juffen op het kinderdagverblijf.

 

Geef eens een cupcake bloemen boeketje kado! Leuk om samen met je kids te maken en heel gemakkelijk met dit foto stappenplan. Daar fleur je meteen van op :)!Cupcake bloemen boeketje

Geef eens een cupcake bloemen boeketje kado! Leuk om samen met je kids te maken en heel gemakkelijk met dit foto stappenplan. Afscheid kinderdagverblijf: daar fleur je door deze bloemetjes van op!

afscheid kinderdagverblijf kado zelf maken brownie in een pot

Brownie in een pot 

Zo zoet en lekker is een afscheidkado nog nooit geweest met deze brownie in een pot. Een klus om te maken maar zo mooi om te geven. Zeker met de gratis te downloaden en printen labels. Afscheid kinderdagverblijf met een zoete twist.

Wc rolletjes bloemen , 2 versies maar liefst!

Met deze gemakkelijke wc rolletjes of de wat moeilijkere maar gedetailleerde wc rolletjes bloemen blijf je lang in de herinnering want ze blijven lang staan! Ze zijn ook nog eens super leuk omdat je ze met een laag budget maakt en zelf kan versieren. Dankzij wc rolletjes en verf maak je een onuitwisbare indruk met het afscheid op het kinderdagverblijf.

afscheid kinderdagverblijf kado cadeauHartjes potje

Maak een lief, klein kado voor de juf. Met hartjes snoepjes, een potje, een lintje en wat hartjesstickers zit het zo in elkaar. De juf zal het super schattig vinden. Afscheid kinderdagverblijf: zeg het met hartjes.

afscheid kinderdagverblijf papieren bloemen afscheidPapieren bloemen

Met deze vrolijke, lekker lang houdbare bloemenlijn geef je een super afscheid kado. Makkelijk te maken en zo ontzettend gezellig in huis. De juf zal ze zeker lang bewaren. Afscheid kinderdagverblijf: zeg het met bloemen.

Hartjes doosjes met wc rolletjes gestempeldHartjes doosjes – zelf gestempeld

Deze allerliefste doosjes voorzien van de mooiste gestempelde hartjes zal nog een lang bewaard afscheid kado zijn. Gemaakt met pret voor tien en te lief om te geven. Afscheid kinderdagverblijf: zeg het met een hartjes doosje.

Juffendag kaartje, gratis download bij Creatief Lifestyle blog BadschuimJuffen kaartje

Bij afscheid hoort een lief kaartje. Niet eentje uit de winkel, maar een leuke voorzien van handlettering. Dit kaartje is gratis te downloaden en te printen. Afscheid kinderdagverblijf: zeg het met een lief kaartje.

 

Washi tape bloem diyWashi tape bloem pen

‘Wie schrijft, die blijft’ is het oud gezegde. Juffen hebben altijd een pen nodig en waarom zou je dan niet een versierde geven in de vorm van een bloem! Daar zal de juf blij mee zijn! Afscheid kinderdagverblijf: zeg het met een bloemenpen.

Geef eens een zelfgemaakt lichtpuntje weg! Een lief kado gemaakt van klei in de vorm van een ster: de ster kaarsenhouder. Zo gemaakt met dit stappenplan.

Geef een lichtpuntje weg van klei

Was de juf altijd daar voor je kindje, dus eigenlijk het lichtpunt voor jouw kindje? Geef haar er dan eentje kado! Je maakt hem gezellig samen met je kindje in een paar simpele stappen en hebt dan meteen een lief, zelfgemaakt afscheid kado. Afscheid kinderdagverblijf: zeg het met een lichtpuntje.

Hangend waxine lichtje

Geef een lichtpuntje weg van glas

Ook van glas kun je samen met je kindje een lichtpuntje voor de juf maken. Dit keer van een oud groentepotje, wat verf en een paperclip is het zo gemaakt. Afscheid kinderdagverblijf: zeg het met een lichtpuntje.

Rendier beker als juffen kado I DIY stappenplan I gemaakt door creatief lifestyle blog www.badschuim.eu

Geef een chocolade pakketje weg met rendier beker

Maak de juffen blij met met een zelfgemaakte rendier beker inclusief chocoladepakket! Die maak je gezellig samen met je eigen kids, zodat je een super leuk, zoet en lekker afscheid kado hebt. Afscheid kinderdagverblijf met een zoete twist.

 

Er is meer te vinden op mijn blog! Zo zijn er diverse thema pagina’s zoals onder andere knutselen met kleuters, DIY decoratie & inspiratie voor in huis, kids uitjes, spelletjes tips en koekie eitje trakatie tips. Dus neem ook daar eens een kijkje om niets te missen :).

Close