TOP
Afscheid DIY Kids Printable

Afscheid Kinderdagverblijf, versje voor het juffenboekje.

Wat gaat de tijd snel. Mijn kleine ventje is niet meer zo klein. Al bijna 4 jaar oud. De basisschool komt in zicht en het afscheid kinderdagverblijf (KDV) ook. Emotioneel best wel een dingetje maar geen tijd om daar fatsoenlijk bij stil te staan! Als moeder komen er dan een hoop regeldingetjes in de agenda: afscheidsfeestje plannen op het KDV, afscheidscadeautjes juffen kopen of knutselen (laatste is natuurlijk het leukste en persoonlijkste maar wel het meest tijdrovende, zucht!), traktatie voor de laatste dag verzinnen en gaan maken (dus uren ‘struinen’ op Pinterest, geen straf!) en als laatste (en belangrijkste) je eigen kindje op het afscheid voor bereiden.

Afscheid kinderdagverblijf met een versje in het juffenboekje

Dat laatste was geen probleem: mijn ventje was klaar voor de basisschool en wilde graag gaan. De rest was toch wel een hoop gedoe, maar wel leuk. Ik begon met het leukste: het web raadplegen voor inspiratie. Door alle leuke gevonden info kon ik mijn eerste item, een afscheidsstukje in het leidster/ juffenboekje, maken. Ik ging op zoek naar versjes, vervormde deze naar eigen inzicht en maakte een leuke lay-out. Dit was het resultaat van het versje:

Afscheid versje KDV I Creatief lifestyle blog badschuim

Door op de afbeelding te klikken kun je hem gratis downloaden en zelf gebruiken.

Dit versje werd gecombineerd met een leuke foto van ons ventje met de leidster, verpakt in een hartjes hand (welke ik al eerder voor vaderdag gebruikte). Dat gaf het volgende resultaat:

Afscheid versje KDV I Creatief lifestyle blog Badschuim

Ik was er erg content over! Eentje af, nog heel veel te gaan (pffff ;) ).

Zoek je nog meer inspiratie voor afscheid kinderdagverblijf: ik maakte een pagina vol met ideetjes om thuis zelf te maken. De leukste afscheid cadeau’s, versjes en traktaties. Klik HIER om er heen te gaan.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

1 COMMENT
  • Comment: Anoniem on 8 juli 2014

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close