TOP
Afscheid Kids Printable

Afscheidversje voor de juf.

Afscheid nemen is zo moeilijk. Vooral als je een super fijne tijd hebt gehad. Dat wil je natuurlijk graag laten zien met je afscheidskado en wat is er nou niet liever en persoonlijker dan een mooi afscheidversje erbij. Eentje waar je zeker indruk mee maakt bij de juf!

Zo kwam ik bij het volgende afscheidversje:

Voor afscheid van een super lieve juf:

Voor jou tover ik een kusje, een kusje op je wang.
Die je van mij mag bewaren, zo lang als het maar kan.
Dat kusje is bijzonder, het heeft een eigen naam.
Het is een afscheidskusje, omdat je weg bent gegaan.

Dit gedichtje verwerkte we in een mooi hartje:

Afscheidversjes kinderdagverblijf I Gratis te downloaden op het creatief lifestyleblog Badschuim

We plakte er ook nog een aantal leuke foto’s van ons kleine ventje bij. Simpel, snel met een leuk resultaat! De juf vond het geweldig en wij hadden weer een lieve en goede laatste indruk achter gelaten. Zo is afscheid nemen toch nog een beetje leuk.

P.s. Voor nog meer leuke inspiratie kun je terecht op mijn verzamelpagina KIDS / DIY

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close