TOP
DIY Easy Peasy DIY Kerst

Aftelkalender naar kerst – met fijne motoriek oefening groep 2 / 3

Morgen is het 1 december en tellen al heel veel (Amerikaanse) kindjes af naar de kerst. Dat is extra leuk met je eigen aftelkalender naar kerst. Ik maakte er een super leuke (gratis) kerstman aftelkalender naar kerst printable van. Dus kijk maar eens gauw. Je wilt hem vast ook thuis voor je kids ophangen ;).

Aftelkalender naar kerst – dit heb je nodig:

  • Deze super leuke download:

Aftelkalender naar Kerst

Via deze link te downloaden: aftelkalender-afknipkalender-kerst
  • Een printer.
  • Plakband of washitape en een schaar.

Aftelkalender naar kerst – zo krijg je hem thuis:

Dat is echt koekie – eitje!

Stap 1 – aftelkalender naar kerst: Even downloaden via bovenstaande link.

Stap 2 – aftelkalender naar kerst: Printen in kleur.

Stap 3 – aftelkalender naar kerst: Ophangen maar!

Wij hingen de aftelkalender aan de zijkant van de speelgoedkast. Zo komen we er elke dag zeker een paar keertje langs en vrolijken dan even op van die grappige kerstman (met steeds korte baard).

Aftelkalender naar Kerst

 

Dus laat jij je kids de kerstman ook elke dag een knipbeurt geven?!

Op zoek naar nog meer leuke kerst DIY’s?! Klik dan eens door naar een verzameling van al mijn Kerst DIY’s op blog Badschuim.

Easy Peasy DIY, simpele DIY, makkelijke DIY,

 

Dit is een Easy Peasy DIY , dat zijn do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close