TOP
Aju paraplu bedankje - afscheid van juf of meester
Afscheid DIY

Aju paraplu bedankje – afscheid van juf of meester

Afgelopen zomer kreeg ik een Aju paraplu bedankje omdat ik klassenmoeder was geweest. Wat was ik daarmee aangenaam verrast. Het was namelijk een echte paraplu met leuke tekeningen van alle kids uit de klas! Ik gebruik de plu nog steeds (helaas te vaak haha). Het inspireerde mij om nog meer leuke aju paraplu bedankjes voor het afscheid van juf of meester op te zoeken. Hier vind je ze dus alle 5 op een rij, met DIY gebruiksaanwijzing hoe je ze moet maken! Gewoon, omdat je die altijd wel kan gebruiken!

1) Aju paraplu bedankje – DE paraplu

Aju paraplu bedankje - afscheid van juf of meester Aju paraplu bedankje - afscheid van juf of meester

Wat heb je nodig voor deze Aju Paraplu:

Een doorzichtige paraplu (bv te koop bij Flying Tiger), watervaste stiften en creatieve handjes voor de tekeningen :).

Hoe maak je de Aju Paraplu:

Heel eenvoudig: laat je kind(jes) met watervast stift tekeningen maken op de paraplu. Zorg dat je op 1 vak de tekst: ‘Aju Paraplu’ zet. Natuurlijk kun je er ook altijd nog de namen van je kid(s) bij zetten. Alles goed laten drogen en daarna inpakken. Koekie eitje en ook nog een leuk kado!

2) Aju paraplu bedankje – een lief kaartje

Aju paraplu bedankje - afscheid van juf of meester

Wat heb je nodig voor deze Aju Paraplu kaartjes:

Blanco kraft kaartjes (te koop bij o.a. Action of Hema), parapluutjes ( te koop bij o.a. supermarkt of Hema), Washi tape en stempels of stiften.

Hoe maak je de Aju Paraplu kaartjes:

Ook weer heel eenvoudig: vouw het parapluutje open en plak op de kaart met de washi tape. Stempel of teken de tekst: ‘Aju Paraplu’ op het kaartje en laat je kid(s) aan de binnenkant nog een lieve boodschap voor juf of meester schrijven.

Dit ontwerp komt van het blog mamablog.

3) Aju paraplu bedankje – Paraplu in een flesje

Aju paraplu bedankje - afscheid van juf of meester

Wat heb je nodig voor deze Aju Paraplu flesje:

Een klein flesje / reageerbuisje met stop (te koop bij o.a. bloemist, intratuin of hobbywinkel), parapluutjes ( te koop bij o.a. supermarkt of Hema), gekleurd papier en perforator en een klein kaartje (staat niet op de foto).

Hoe maak je de Aju Paraplu flesjes:

Maak confetti met het gekleurde papier en de perforator. Stop dat in het flesje. Stop daarna het parapluutje er in en doe de dop er op. Hang je kaartje er aan met de tekst: ‘Aju Paraplu’. Schrijf er nog een lieve boodschap bij en klaar is je schattige aju paraplu bedankje.

Deze DIY komt van Vera van webshop Leuke Lintjes. Nog niet te koop in haar webshop, maar wel op de Facebook site van Leuke lintjes te vinden!

4) Aju paraplu bedankje – krans

Aju paraplu bedankje - afscheid van juf of meester

Wat heb je nodig voor deze Aju Paraplu krans:

Een schuim krans (te koop bij o.a. bloemist, intratuin of hobbywinkel), parapluutjes ( te koop bij o.a. supermarkt of Hema) een touwtje en een klein kaartje (staat niet op de foto).

Hoe maak je de Aju Paraplu krans:

Deze DIY is ontzettend leuk om samen met je kids te maken. Ze kunnen namelijk zelf de parapluutjes open vouwen en ze daarna in de krans prikken. Leg de krans wel eerst op tafel en doe er een touwtje om, waar de krans laten aan kan hangen. Prik de krans helemaal vol totdat het een mooi vol kunstwerk is geworden. Hang je kaartje er aan met de tekst: ‘Aju Paraplu’. Klaar!

5) Aju paraplu bedankje – traktatie

Aju paraplu bedankje - afscheid van juf of meester

Wat heb je nodig voor deze Aju Paraplu traktatie:

IJshoorntjes, marshmallows en eventuele extra snoepjes (te koop bij de supermarkt), parapluutjes ( te koop bij o.a. supermarkt of Hema) een schaal.

Hoe maak je de Aju Paraplu traktatie:

Deze DIY maak je ook gezellig met je kids! Laat ze de ijshoorntjes vullen met snoepjes en bovenop met 2 marshmallows. Steek er daarna een uit geklapt parapluutje in en leg ze mooi neer op de schaal (zoals op de foto). Het is zeer zoete traktatie, maar afscheid nemen kan heel zoet zijn :)

Zo is afscheid nemen met een Aju Paraplu bedankje extra leuk!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close