TOP
Oud & nieuw feest ideetjes voor kids
Avondvullende fun met kids met Oudjaar.
Avondvullende fun met kids met Oudjaar.
Avondvullende fun met kids met Oudjaar.
Feest Kids Oud & Nieuw

Avondvullende fun met kids met Oudjaar.

Zo hoort een gezellige oudjaars avond er met kids uit te zien: fun! Voor huisjekijken schreef ik een blogbericht waarin ik leuke tips voor hapjes, vermaak en entertainment vulde. Een avondvullend programma maar liefst! Allemaal leuke tips die ik bij elkaar zocht om de lekkerste en gezelligste avond te krijgen.

Het is bijna zover: oudjaarsdag! Een gezellige dag met een hoop knallen, spelletjes en gezelligheid met vrienden en of familie. Maar hoe breng je die lange avond door met de kinderen? Ik geef je leuke tips voor hapjes, spelletjes en vermaak.

Oudjaar met kids, de hapjes & drankjes.

Je kunt gaan voor de traditionele salades met toastjes, maar er zijn zoveel leukere te bedenken in het thema van Oud & Nieuw. Wat dacht je hiervan: Worstjes op een stokje, gezonde nieuwjaarssterren en ongezonde klok cupcakes:

of wat dacht je van deze vuurpijl worstjes of spekjes, maar ook deze gekke monsters:

 

De drankjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Leuk voor op de avond en om mee te toasten, zoals de meloen slush, het 3 kleuren feestdrankje en de gekke oogjes drankjes. Allemaal alcoholvrij natuurlijk!!

Oudjaar met kids, de spelletjes

Ik koos voor een avondvullend programma dat leuk is voor jong en stiekum ook voor oud! Je hebt er wel wat voorbereidingstijd voor nodig maar dat is zeker de moeite waard:

Oud & nieuw feest ideetjes voor kids_blogbericht voor huisjekijken_geschreven door Ceciel van der Pas blog badschuim.eu

Wat is er leuker dan de hele avond gezellig samen bezig te zijn! Dat kan je doen door een tijdschema te maken voor die avond. Maak voor elk uur een ballon (zoals op de foto) met een tijdstip er op en verzin daarvoor verschillende activiteiten. Moeilijk, nee hoor! Ik geef je alvast een voorzetje:

  • 6.oo uur: samen eten! Maak samen zelfgemaakte pizza’s zodat iedereen lekker bezig is en naar wens zijn pizza kan maken.
  • 7.00 uur: maak de hapjes voor de rest van de avond ( ideetjes heb je net gehad ; ).
  • 8.00 uur: maak je eigen feesthoedjes! Hierbij een drietal afbeeldingen ter inspiratie om ze zelf te maken ( 1: van Martha Stewart, 2: van Kim Vallée en 3: vanOh Happy Day). Zo ben je de hele avond in een leuke feeststemming.
  • 9.00 uur: verkleedpartijtje! Mest je kast uit en maak de raarste combinaties. Hou daarbij in gedachte dat je om 10.00 uur kan zijn wie je wil zijn met de karaoke! Maak er een competitie van wie er het beste matched met zijn liedje!

Verkleedpartij voor oud & nieuw_blogbericht voor huisjekijken door Ceciel van der pas van blog badschuim.eu

  • 10.00 uur: karaoke en dans feestje! Ga helemaal los, zing zo hard en vals je kan, kortom maak er een feest van! Super leuk met de liedjes van Kinderen voor Kinderen, die van nu maar ook die van vroeger. Zo kan iedereen meezingen.

Kids karaoke voor oud & nieuw_blogbericht voor huisjekijken door Ceciel van der pas van blog badschuim.eu

  • 11.00 uur: bijkomen met een spelletje: kaarten, dobbelen, rummikub, party & Co, twister, kortom wat je in de kast hebt liggen :)! Of, als je nog tijd hebt om ze te kopen, maak er een Glow-in-the-dark ringenspelltje van!
  • 12.00 uur: FEEST; nieuwjaar!! Knal, bubbel, lach en daarna gauw het bed in!

Rest mij jullie alleen nog een super gezellige avond toe te wensen en een mooi en goed 2015! Ik zie jullie in het nieuw jaar weer.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

1 COMMENT
  • Comment: Anoniem on 30 december 2014

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close