TOP
broodtrommel tips wk 1 - lunchmonsters I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim
Bento Kids Lekerrrrrrr

Back to school broodtrommel tips

De vakantie is weer voorbij en we gaan B A C K   T O   S C H O O L! In de rest van het land zijn ze al begonnen en nu zijn wij in het Zuiden ook weer aan de beurt. Vorige week zijn we al druk in de weer geweest met het kopen van nieuwe broodtrommels en drinkbekers en we kunnen er weer tegen aan. Nu nog een gezonde maar vooral ook lekkere en leuke vulling voor die broodtrommel! De komende 7 weken geef ik elke week broodtrommel tips! Vandaag de eerste:  L U N C H M O N S T E R S.

Broodtrommel tips: lunchmonsters

Deze lunchmonsters zijn heel simpel maar snel om te maken. Net wat je nodig hebt in die eerste schoolweek, want jullie moeten allemaal nog in het ritme komen.

WAT HEB JE NODIG:

  • Boterham met beleg naar keuze.Broodtrommel tips wk 1 - lunchmonsters met bento prikkers I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim
  • Mes.
  • Natuurlijk je broodtrommel.
  • Plastic oogjes (Bento stokjes / plakoogjes).
Heb je geen plastic oogjes, maak ze dan van groente! Gebruik dan radijsjes, snack tomaatjes of komkommers voor de ogen. Met een prikker blijven ze netjes op hun plaats zitten.

ZO MAAK JE DE LUNCHMONSTERS:

  1. Beleg of besmeer de boterham naar keuze en maak er een dubbele boterham van. Je zal straks zien dat het beleg in de mond van het monster te zien is. Met bijvoorbeeld hazelnootpasta krijg je een bruine mond en met kaas een gele :).
  2. Nu maak je de mond. Met een paar simpele en gerichte sneden in de boterham heb je hem al. Het leuke ervan is dat je hem elke emotie kan geven dus bijvoorbeeld boos of vrolijk.
  3. Met de oogjes maak je het lunchmonster af. Steek de plastic oogjes er in, of plaats de plakoogjes en druk ze er iets in. Ga je voor de gezonde versie dan druk je de kentjes er in of steek je de groente op de prikker en steek je die er in.

Klaar! Je hebt nu een leuke gepimpte lunch in een hand om draai :) Eet smakelijk.

Broodtrommel tips wk 1 - lunchmonsters met bento prikkers I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim Broodtrommel tips wk 1 - lunchmonsters met bento prikkers I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim

Volgende week weer meer broodtrommel tips! Kun je niet wachten: kijk dan eens op mijn broodtrommel ideeën pagina door hier te klikken!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close