TOP
Badschuim maken DIY ontdekken en spelen I Creatief Lifestyle blog Badschuim
Badschuim maken: de wondere wereld!
Badschuim maken: de wondere wereld!
Badschuim maken: de wondere wereld!
DIY

Badschuim maken: de wondere wereld!

Quote badschuim makenHet werd eens tijd! Tijd om eens over badschuim te gaan schrijven en de naam van mijn blog eer aan te doen. Er zijn namelijk zoveel leuke dingen die je kan doen of maken met badschuim! En nog niet eens de meest voor de hand liggende, dus lees en verwonder je in dit bericht.

Voordat ik jullie volledig mee neem in de wondere wereld van badschuim (ja hij bestaat haha) wil ik eerst nog eens kort uitleggen waar mijn blognaam vandaag komt. De meeste weten het niet en er zit echt wel een idee achter ;) dat ik graag nog eens met jullie deel.

Waarom Badschuim?

Vanaf kinds af aan was ik al een favoriete badderaar. Mijn moeder kan er over mee praten want ik zat er soms uren in, met als gevolg dat ik er uitkwam met van die grappige rimpelige vingers en tenen! Toen ik mijn blog begon had ik een naam nodig. Eentje die pakkend was, kort maar krachtig en bij mij paste. Ik zocht het dicht bij mijzelf: wat doe ik nou het liefste als ik een momentje voor mezelf heb. In bad met badschuim en een boek! Dus badschuim was geboren! Een verzameling van blogberichten van de momentjes en passies die mij opvrolijken en die ik graag deel met jullie! Natuurlijk is dat niet alles. De uitgebreide versie vind je op de pagina: Mevrouw Badschuim. Een zeer uitgebreide versie hoor, maar als je het leuk vindt om dat allemaal te lezen: pak een lekker kop thee of koffie (met koekje, zou ik doen!) en lees hem lekker door.

Badschuim maken, de wondere wereld

Zoals beloofd, ik neem jullie mee! Maar niet in dit bericht. Hier vind je alleen een sneak preview! Want ik maakt er een hele pagina over die je kan inspireren. Dit zijn er een paar van:

 

De gehele pagina met de wondere wereld van badschuim vind je hier.

Enne, laat me weten of jij het aan durfde om er iets van te maken! P.S. Badschuim maken is ook een erg leuk moederdag kado!!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close