TOP
Badstof badjas voor heren
Thuis / Lifestyle

Badstof badjas voor heren

Aan het ontbijt of na het douchen trekt een man het liefst comfortabele kleding aan. Een stijlvolle badjas zorgt ervoor dat je thuis goed voor de dag komt. Dankzij de zachte stof zitten de dusters eigenlijk altijd aangenaam om het lichaam. Op het eerste gezicht lijkt het misschien of de meeste badjassen voor vrouwen zijn. Naar een herenbadjas hoef je minder ver te zoeken dan je waarschijnlijk verwacht. Tijdens het winkelen in een webshop kom je ze in allerlei soorten en maten tegen. Daarna is het aan jou om te beslissen welke badjas het beste past bij je persoonlijke wensen.

Alle kleuren van de regenboog

Veel dusters uit een collectie zijn gemaakt van het prettige materiaal katoen. In de zoektocht naar een badstof badjas kun je het zo gek maken als je zelf wil. Het valt toch op dat kleuren als grijs, beige en wit vaak terugkeren in de collectie voor mannen. Een neutrale duster laat zich makkelijk combineren met meerdere pyjama’s. Slaap je zonder nachtkleding omdat je dat makkelijk vindt of het snel warm krijgt? Juist dan is het fijn als je er een zachte badjas voor je klaar hangt.

Overal in huis

overal in huis badjas

Vaak dragen dames en heren een badstof badjas als ze net onder de douche vandaan komen. Een duster komt ook van pas als je vakantie viert of ziek op de bank hangt. Je slaat de lappen stof snel over elkaar heen als je even de tuin in loopt. Het koord van de badjas is minst zo belangrijk als de kleding op zichzelf. Met dank aan het touw om je middel blijft alles altijd keurig op zijn plaats zitten. Voor een ontspannen verwenmiddag in je badkamer of in de sauna haal je de badjas graag tevoorschijn. Het artikel komt in meer situaties van pas dan je vooraf ziet aankomen.

Zomer of winter

Het hele jaar door trek je een badjas aan om je warm te houden. In de collectie voor heren worden de felle prints of opvallende stofjes minder vaak gezien. Voor iedereen geldt dat de dikte van de stof bepalend is bij de uiteindelijke keuze. Veel inkopers nemen zowel een duster voor het zomerseizoen als voor de wintertijd. Op deze manier verzekeren ze zichzelf in alle jaargetijden van een passende kamerjas. Als je normaal geen badjas draagt dan kan je een ontwerp van een gemiddelde dikte proberen. Uiteindelijk nemen de meeste mensen een grote badjas voor de zonnige periode en een dunner exemplaar voor de koude dagen.

Verzameling compleet maken

In de badkamer heb je ook andere artikelen zoals handdoeken of washandjes nodig. Het heeft zin om naar badtextiel te kijken als je toch al op zoek bent naar nieuw materiaal. In combinatie met de badjas maak je de beleving in de badkamer helemaal naar eigen wens. Alle kleine beetjes helpen mee om meer ontspannen onder de douche te stappen of een bad te nemen.

 

«

»

Close