TOP
Ballon race I Creatief Lifestyle blog Badschuim
Ballon race
Ballon race
DIY Easy Peasy DIY

Ballon race

De regen in de meivakantie hield ons niet tegen om toch veel lol te hebben. Helaas konden we niet buiten spelen maar binnen maakte we ons eigen feestje. Zo hielden we een ballon race! Met weinig materiaal heb je het allemaal zo in elkaar gezet! En dankzij deze race konden we ook nog een winnaar aanwijzen! Wie en hoe, lees je hier.

Ballon race, dit heb je nodig.

Ballon race benodigheden I Creatief Lifestyle blog Badschuim

  • touw (lang genoeg om een flinke race afstand te maken).
  • ballonnen.
  • rietjes.
  • schilderstape of washi tape.
  • 2 stoelen.

 

Ballon race, zo maak je hem.

Stap 1: zet twee stoelen een eind van elkaar af.

Stap 2: Span touw tussen de twee stoelen, schuif het rietje over het touw en knoop alles op spanning vast. Let op: het rietje moet geen knakstukje hebben. Knip dat er af, want anders raced hij niet goed :)!

Stap 3: Plak de tape op het rietje, zoals op de linker foto staat.

Stap 4: Blaas de ballon op en plak hem vast zoals op de rechter foto.

Stap 5: Racen maar!!

Ballon race 01 I Creatief Lifestyle blog Badschuim

Ballon race 02 I Creatief Lifestyle blog Badschuim

Ballon race 03 I Creatief Lifestyle blog Badschuim

We hebben die dag heel wat ballon races gehouden, want we moesten een winnaar bepalen voor de winactie van de 11-delige zandkastelen set van Credu. Na de finale ballon race kwam er de volgende winnaar uit:

Natasja van Kamphuis: Gefeliciteerd! Je mag me via FB een prive berichtje sturen met je adresgegevens. Dan stuur ik de 11 delige zandkastelen set naar je toe.

Wat doen jullie op regenachtige dagen? Ook een leuk spel? 

Meer Kids fun kun je vinden op deze pagina.

Dit is een Easy Peasy DIY! Dit is een Easy Peasy DIY , dat zijn do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

2 COMMENTS
  • Liza
    9 jaar ago

    Dat ziet er leuk uit!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close