TOP
ballonauto van lego_de onderdelen om hem te maken_DIY door het creatieve lifestyle blog Badschuim.eu
DIY Easy Peasy DIY

Ballonauto van lego raced er op los.

ballonauto van lego_de race_DIY door het creatieve lifestyle blog Badschuim.euVandaag had ik eindelijk een goed excuus om deze ballonauto van lego te maken. Niet dat een excuus nodig was, want racen met auto’s is hier orde van de dag, maar deze race is een stuk specialer. Ten eerste: wij hebben nog geen lego, dus moest het geleend worden. Wat heerlijk dat er zoveel lego ‘garages’ in de buurt waren om uit te kiezen en die bereid waren om hun kostbare blokjes tijdelijk te delen. En ten tweede de ballonauto race kwam er met een doel: winnaars bepalen!!

En zo maakte we de ballonauto van lego

Dat was wel ff een dingetje. Ik had alleen een plaatje van hoe het eruit moest zien. Een plaatje van de bovenkant. Aangezien ik iemand ben die graag een uitgebreide omschrijvingen met plaatjes gebruikt (ja ik ben super fan van de Ikea omschrijvingen), moest ik het dus deze keer zelf gaan bedenken. Dankzij een behulpzame buuf (thankxx Jolijn!) zochten we een kwartier lang in hun lego bak alle stukjes bij elkaar. Zo hebben we hem in elkaar gezet:

 

Klaar om te racen om een winnaar bekend te maken

Nadat alles klaar was kon er geraced worden (en een winnaar moest daar uit komen voor de 2 kaaartje van het Feel Good & Shop Event). Ook dat was makkelijker gedacht dan gedaan. Want dat opblazen van die ballonnen, daar hebben we echt wel pret mee gehad. Dat opblazen ging best goed maar je moet er dus meerdere doen. De kids konden dat nog niet zelf. Zij moesten, terwijl ik aan het blazen was, de reeds opgeblazen balonnen vast houden. Je raadt het al, dat ging niet even lekker. Ik weet zeker dat ik sommige wel een paar keer achter op moest blazen, want het werd natuurlijk een sport om die ballon vroegtijdig leeg te laten lopen. Kids lol en ik maar dizzie worden van het blazen. Maar uiteindelijk had ik er genoeg opgeblazen om samen te kunnen racen. Een beetje dizzie in mijn hoofd van al dat blazen gingen we van start. Het werd een gezellige race:

 

 

De winnaar van de race

En uiteindelijk kwam er een winnaar. Want we hebben echt wel een paar keer geraced. Ben je nieuwsgierig?! Ik stel je aan haar voor:

ballonauto van lego_de race_DIY door het creatieve lifestyle blog Badschuim.eu

De winnaar: Bea!

 

Gefeliciteerd Bea! Je krijgt een mail met de kaartjes!

We hebben enorm lol gehad met het maken en de races zelf! Ontzettend leuk om thuis ook zomaar te doen.

Dit is een Easy Peasy DIY! Dit is een Easy Peasy DIY , dat zijn do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

3 COMMENTS
 • Bea van Dommelen
  9 jaar ago

  Jaaaa, de kaartjes gewonnen. Superleuk! Ik ben erg benieuwd.

  • Ingrid & Monique
   9 jaar ago

   Van harte gefeliciteerd Bea! Wat leuk dat we je in maart mogen verwelkomen tijdens Feel good & Shop Event. We gaan je snel mailen.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close