TOP
Batman zaklamp diy - maak je eigen Bat signaal_07
DIY Easy Peasy DIY

Batman zaklamp diy – maak je eigen Bat signaal

Is jouw kind ook helemaal fan van Batman lego? Meneertje Badschuim ook! We maken de laatste tijd dan ook de leukste batman DIY’s en dit keer moest het Bat signaal in huis komen. Dus dat maakte we dan ook helemaal zelf. We hadden alleen papier, een schaar en een zaklamp nodig. En natuurlijk het batman logo. Daarvan maakte ik een te gekke printable waardoor je Easy Peasy je eigen Bat signaal maakt. Dus pas op, want als je deze DIY gemaakt hebt dan zal alle verlichting in huis voortaan uit moeten ;).

Batman zaklamp diy - maak je eigen Bat signaal

Batman zaklamp diy, dit heb je nodig:

Batman zaklamp diy, zo maak je hem:

Batman zaklamp diy- stap 1: Download het bat signaal en print uit.
Batman zaklamp diy- stap 2: Kies het formaat wat op je zaklamp past. Dat kun je heel gemakkelijk testen door op elk formaat de kop van je zaklamp te zetten. Zo zie je meteen welk formaat bij jou zaklamp past. Past het niet helemaal. Pak dan het formaat wat het dichtste in de buurt komt en knip gewoon wat breder uit.
Batman zaklamp diy- stap 3: Knip je gekozen formaat uit.

Batman zaklamp diy - maak je eigen Bat signaal

Batman zaklamp diy - maak je eigen Bat signaal
Batman zaklamp diy- stap 4: Knip het Bad signaal uit zodat door het logo licht kan schijnen. Doe dat zorgvuldig en met geduld. Hierdoor gaat het papier niet scheuren.

Batman zaklamp diy - maak je eigen Bat signaal
Batman zaklamp diy- stap 5: Plak wat overblijft op je zaklamp op de kop van je zaklamp.
Batman zaklamp diy- stap 6:  Doe je zaklamp aan, richt op een groot wit vlak (zoals de muur of het plafond) en TADAAAA het Bat signaal.

Batman zaklamp diy - maak je eigen Bat signaal

Wat heeft meneertje Badschuim er veel lol van. Overal wordt het bad signaal nu gemaakt. Ik stond laatst al in het donker te douchen omdat plots de badkamerlampen werden uitgeknipt en het Bad signaal op de muur scheen (met een hoop gegiechel op de achtergrond). Tja, je bent fan of niet ;).

Voor meer Batman DIY scroll je even door naar beneden, daar zie je nog meer leuke blogs.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close