TOP
Bloggers DIY Countdown DIY

BDIYC 2016 – elke dag een kerst DIY

Het is weer zover! Morgen start op mijn facebookpagina de Bloggers DIY Countdown (BDIYC)! Dat betekend dat je elke dag kan genieten van leuke kerst DIY’s van deelnemende bloggers. Wie dat zijn en wat het nou precies is, die BDIYC, lees je hier.

BDIYC, wat is het eigenlijk?

De bloggers DIY Countdown is een estafette van creatieve blogberichten. Het is een countdown naar Kerstmis toe. Hij start op maandag 12 december en eindigt de dag voor kerstmis. Vanaf 12 december zal er elke dag een gratis knutsel idee gedeeld worden.

Deze knutsel ideetjes zijn goed zelf te maken. Ze worden via openbare blogs gedeeld in de vorm van een blogbericht waarin een werkbeschrijving staat van de DIY met bijbehorende foto’s. Hierdoor kan iedereen dit lezen en thuis ook zelf na maken.

De BDIYC wordt mede mogelijk gemaakt door 6 creatieve dames met een eigen blog. De countdown is met de hashtag #BDIYC te vinden via social media en ook aan onderstaand afbeelding te herkennen:

Bloggers DIY Countdown Kersteditie - initiatief van www.badschuim.eu

BDIYC, enkele voorbeeldjes van vorig jaar:

BDIC

In het blogbericht 20 knutseltips voor Kerst heb ik heel veel DIY’s van de vorige editie vermeld. Zeker de moiete waard om eens te bekijken, dan weet je wat voor leuks je kan verwachten dit jaar!

BDIYC, welke bloggers doen er mee?

 

BDIYCKarin, blogger van Familieprints: Woensdagmiddag, knutselmiddag! Heerlijk om samen met de kinderen leuke DIY’S te maken. Even ontspannen naast het werk voor Familiprints. Tijdens de BDIYC deel ik op mijn blog echte kerst knutsels. Kom je snel kijken? Veel DIY plezier!

Groetjes Karin van Versendaal

BDIYC

Petra, blogger van Het Woonschrift: Mijn blog is een interieurblog met inspiratie voor kleur, handige weetjes, budgettips en veel zelf makers waar je thuis direct mee aan de slag kunt onder het motto: maak van je huis een thuis!

Groetjes Petra van BredaBDIYC

Sanne, blogger van Draad en Spijker: Hallo lieve lezer, ik ben Sanne Horlings, 27 jaar, afgestudeerd als bloemiste en vormgever. Ik heb ontzettende liefde voor interieur en alles daar omheen. Zolang als ik weet ben ik daarmee bezig en altijd op zoek naar nieuwe producten en designers. Deze passie deel ik graag met andere mensen op mijn blog Draad en Spijker.

Liefs Sanne.

BDIYC

Britt, blogger van Van Britt: Het blog VAN BRITT is een lifestyleblog met een lichtgroene inslag (lijf, leve en recycling). Naast recepten, DIY-projecten en gratis printables geef ik je ook een kijkje in mijn bedrijf en dagelijks leven.

BDIYC

Gea, blogger van Sien en Co: Mijn enthousiasme voor creatief bezig zijn deel ik graag. Daarom, ben ik naast Sien en Co, mijn blog kuntselen met Sien en Co gestart. Via dit blog deel ik, Gea Simons, de leukste, grappiste en tofste ideeen om te make. Maar ook probeer ik nieuwe knutselproducten voor je uit en geef je knutseltips.

BDIYC

Ceciel, blogger van Badschuim: Ook dit jaar organiseer ik weer met veel plezier de BDIYC! Wij verwachten allemaal dat het een creatief succes gaat worden en iedereen er veel inspiratie uit zal halen. Dus volg de Bloggers DIY Countdown vanaf morgen!

Ik zal elke dag op de Facebook site van Badschuim  de link plaatsen naar het blog wat die dag een leuke DIY plaatst. Dan kun je makkelijk doorklikken.

Laat vooral op mijn Facebookpagina een reactie achter. Dat vinden alle deelnemende bloggers zeker leuk!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

3 COMMENTS
 • petravanbreda
  8 jaar ago

  leuk! het aftellen gaat beginnen!

  • Ceciel
   8 jaar ago
   AUTHOR

   Ik heb er ook al zin in Petra!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close