TOP
Beauty s van een sieraden van Bejoyce - review door het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu
Om weg te geven

Beauty’s van een sieraden van BeJoyce – winactie

Elk jaar probeer ik iets leuks, origineels en moois te verzinnen als kerstcadeau. Ja, ik begin daar altijd op tijd mee. Dat geeft minder stress en daardoor ook meer voorpret. Dit jaar mocht ik een prachtig, handgemaakt sieraad bij BeJoyce uitzoeken. Zilver, geelgoud, rosegoud of witgoud? Parels, diamanten of edelstenen? Je kunt ze er allemaal vinden. In opdracht maar ook een eigen collectie. Veel keus en ook betaalbaar. Ik laat je zien wat ik uit koos, wat er nog meer uit te kiezen valt EN ik mag een mooi sieraad weggeven!

BeJoyce handgemaakte sieraden

Zoals ik al aangaf was ik op zoek naar een mooi sieraad. Eentje voor mijn moeder en schoonmoeder, want ze zijn erg speciaal voor mij. Een sieraad met een symbolisch hartje vond ik daarom heel goed passen. Laat je die nou in overvloed hebben bij BeJoyce! Hartjes als oorbellen, hartjes als speldjes, armcandy hartjes maar ook colliers met hartjes. Die laatste vond ik het meest geschikt (voor mijn kado) en ik kon kiezen uit de volgende prachtige colliers met hartjes:
draadhart collier Bejoyce - review door het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu

Draadhart collier: Zilveren hartje, handgemaakt dus nooit hetzelfde (verkoopprijs €15,- ). Je krijgt hem op een mooi kaartje waar op staat: ‘I give love’!

Fijn bolletjes collier Bejoyce - review door het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu

Bolletjes collier van 1,5mm met een lengte van 45 cm, met bij het slotje een lief labeltje met een hartje eruit gefreesd. Verkoopprijs €25,- .

Lief! hart collier Bejoyce - review door het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu

Een snoephartje aan een bolletjes collier (verkoopprijs €60,- ). De geliefde snoepjes van vroeger in een massief zilver tintje. Over nostalgie gesproken….

Maar toch stal het draadhartje mijn hart ;). Simpel, subtiel, leuk betaalbaar en heel erg mooi. Het bijgeleverde kaartje vond ik ook erg leuk en te samen maakt het een prachtig kerstkado. Nu nog een mooie tekst erbij en het kado is af. Dit jaar ben ik dus RUIM geslaagd. En ik moet eerlijk zeggen dat ik voor mezelf ook nog wel iets wil gaan kopen, want er is teveel leuks. Ach nee, ik zet het gewoon op mijn verlanglijst!

Joyce & BeJoyce

Joyce van Bejoyce - productreview door het creatief lifestyle blog www.badschuim.euJoyce was van kinds af aan al gek op stenen. Het liefst in de vorm van hartjes. De liefde voor stenen en hartjes is dus al zeer vroeg ontstaan. Niet gek dus dat ze dit in haar beroep heeft verweven. Net nadat ze van de vakmanschool af kwam maakte ze al snoephartjes van massief zilver met mooie teksten. Nadien gaven de vele reizen haar veel inspiratie. Veren, bladeren, stoffen maar zwart met witte dots liggen ten grondslag van vele ontwerpen en een prachtige collectie.

Dit jaar maakte ze eindelijk de stap om een nieuwe website online te zetten met een complete collectie. Denk aan trouwringen, geboortesieraden & assieraden en herinneringssieraden. Buiten dat kun je ook bij haar terecht met je oude of geërfde sieraden om daar iets anders moois van te maken. Samen met jou maakt ze een mooi ontwerp en je bergje goud krijgt een totaal nieuw leven! Om weer met veel liefde en plezier gedragen te worden!

Het motto van Joyce ‘Diamonds are a girl’s best friend’ . Wie is het daar nou niet mee eens?

Winactie van BeJoyce

Namens BeJoyce mag ik een zilveren draadhart weggeven, deze beauty:

zilveren draadhart Bejoyce - review door het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu

Een lief cadeautje voor je moeder, je vriendin, je zus, iemand die het verdient of gewoon lekker jezelf! Het zilveren hartje wordt geleverd op een mooi & lief kaartje met de tekst, ‘I give love’ . Het perfecte cadeautje!

Wil jij het draadhartje van BeJoyce winnen? Dan moet je daar het volgende voor doen:

1) Reageer onder dit bericht en via het bericht op mijn Facebookpagina dat je mee doet aan deze winactie. 

2) Like de Facebook pagina van Badschuim.

3) Like de Facebook pagina van BeJoye

De winactie is gesloten en gewonnen door: Gea vd Hoff.

Niet gewonnen of vergeten mee te doen? Er zijn regelmatig leuke winacties op mijn blog! Dus volg mij via de nieuwsbrief (in het menu te vinden of de linker zijbalk) of via de Facebook pagina om niets te missen.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

15 COMMENTS
 • Anne
  9 jaar ago

  Doe graag mee !

 • Aniek
  9 jaar ago

  Ik doe graag mee voor dit sieraad

 • Jeannine
  9 jaar ago

  Ik doe graag mee.

 • katleen
  9 jaar ago

  Ik doe graag mee met de actie

 • esmeralda vylders
  9 jaar ago

  leuke sieraden

 • Heidie
  9 jaar ago

  Heel mooi, dat hartje. Ik wil het graag winnen voor mijn ernstig zieke nichtje, zodat die het vervolgens aan haar moeder (mijn zus) kan schenken voor alle goede zorgen van zeker de laatste 5 maanden. De facebookpagina’s had ik al geliked!

 • Fons Vermeulen
  9 jaar ago

  ik waag graag mijn kansje voor dit mooi stukje kunstwerk , ik heb al iemand in gedachten die ik heel gelukkig zou maken.

 • Greta Fransen
  9 jaar ago

  heel mooi , het oogt chique

 • Gea Vd Hoff
  9 jaar ago

  Dit zou ik graag voor een vriendin willen winnen. Haar man heeft afgelopen woensdag een bedrijfsongeval gehad, het is nog niet zeker dat 1 van de 3 gewonde vingers het “gaat halen”en of hij ooit weer zijn werk kan uitvoeren.

 • sand spitaels
  9 jaar ago

  liked & shared

 • Eline
  9 jaar ago

  I’m in! ^^

 • Sohier Bernard
  9 jaar ago

  Het zou een leuk cadeau voor mijn jonge nicht !

 • boulet marijke
  9 jaar ago

  Toffe actie ! ;-)

 • Carla Lansink
  9 jaar ago

  Een hart: symbool van liefde. Het mooiste geschenk in deze onrustige tijd.♥️

 • Linda Smeets
  9 jaar ago

  Wat zijn dit ontzettend leuke sieraden! Ik doe graag mee!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close