TOP
Beloningskaart jongens
Kids Thuis / Lifestyle

Op het potje, beloningskaart.

We zijn zover dat het potje niet meer als speel attribuut kan worden gebruikt maar als serieus gebruiksvoorwerp. In ieder geval dat vinden wij, helaas ons kleine ventje niet.

Vorige week kwam er een spontaan plasje op  het potje en begon het dagelijkse ritueel: op gezette tijden op het potje. Tezamen met een kleine wekkertje (zodat duidelijk is hoe lang er even gezeten mag worden om te proberen), een beloningskaart en een groot stickervel met kleine en grote stickers voor kleine en grote prestaties gaan we ‘ten strijde’ ;-)!.

Zowel de beloningskaart, het wekkertje en de stickers zijn een succes. Maar het belangrijkste: de daad op het potje, helaas niet. We houden vol met een glimlach en blijven stimuleren, dat gaat vast nog wel lukken!

Hieronder een voorbeeld van onze beloningskaart. Deze vond ik zelf simpel en leuk, nadat ik er tientallen had ‘gezien’ via mijn zoektocht op internet. Ik vond hem bij Ouders van Nu (zij hebben hem niet meer online staan), dankzij mijn vriendin B.

beloningskaart op het potje auto's

Jij kunt hem ook downloaden door hem simpel weg via een rechtermuis klik op te slaan! Meer KIDS onderwerpen vind je op mijn verzamelpagina door hier te klikken.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close