TOP
Hebbedingetjes

Bijna herfst en de mensen bieden hun oogst aan.

Dit zijn van die kleine dingen waar ik zo van kan genieten. Mensen die hun oogst voor weinig en in goed vertrouwen delen. Een klein, onbemand kraampje aan een landelijke weg met fruit, pompoenen of bloemen die op je wachten om te shoppen. Er wordt uitgegaan van de eerlijkheid van de mens. 

Je zorgt er zelf voor dat je eerlijk betaald. En je neemt veel heerlijkheden voor weinig mee. Geweldig!!!

Ook deze kraam kwam ik vandaag nog tegen. Ook lekker van genoten en natuurlijk gekocht.  Het enige nadeel is dat ik altijd te weinig gepast kleingeld lijk bij te hebben. 

♥ A little magic can take you a long way, have a wonderful day ♥

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close