TOP
Thuis / Lifestyle

Blije woordendag

Wat is dat nou weer in godsnaam: een blije woordendag. Nou, heel simpel. Het zijn woorden waar ik blij van werd. Ik ben namelijk gek op woorden, quotes en rare, leuke, humoristische uitspraken. Die verzamel ik, al jaren op Pinterest, maar ook op stukjes papier, in boekjes etc. Nu wordt het eens tijd om iedereen er mee van te laten genieten. Dus ik ga ze met jullie delen. Woorden waar ik blij van werd, of kei hard om moest lachen, misschien wel heel emotioneel van werd of die ik echt geweldig vond en energie van kreeg. Kortom: het kan van alles zijn en ik ga jullie er mee spammen :). Nou ja, ik wil ze wat vaker uiten. Dit is de eerste (waar ik enorm trots op ben, maar dat terzijde):

Ik hou van jou van je voeten tot aan je hoofd, blije woordendag. Creatief lifestyle blog badschuim.eu

“Ik hou van jou van je voeten tot aan je hoofd” uitspraak van mijn kleine ventje naar mij. Ik glom van trots en liefde, dat snap je wel.

Hoor jij thuis ook van die leuke uitspraken, hoorde je zo op het werk, op het station of lees je ze ergens. Laat me dan mee genieten door ze in een reactie achter te laten!

Pssst: ik schreef er ook al eens een verzamelblogje over, je vindt die hier (geweldige uitspraken) en hier (peuter logica).

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

3 COMMENTS
 • galerielucie
  9 jaar ago

  Oh wat grappig, ik schrijf die van Joep (4 jaar) ook altijd op! Zoals deze: “Mama, de vogels vliegen altijd in een letter” (Had net vogels aangewezen die in een v vliegen).

  • Ceciel
   9 jaar ago
   AUTHOR

   Wat leuk Lucie! Wat kunnen die kleine ventjes toch heerlijke dingen zeggen! Ik geniet nu ook mee van de uitspraken van jouw ventje. Erg leuk!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close