TOP
Bloembollen theekop DIY van het creatieve lifestyle blog badschuim.eu
DIY Easy Peasy DIY Kringloopliefde

Bloembollen theekopjes.

Niets zo gezellig dan nu al een beetje de lente in huis te kunnen halen. Want een beetje gezellig groen is altijd wel welkom! Bloemen maken me vrolijk, wie eigenlijk niet, en nu zijn ze volop verkrijgbaar in de leukste bloembollen varianten. Samen met mijn gekregen kringloop gelukje maakte ik gezellige bloembollen in theekopjes.

Super simpel om te maken maar je moet er maar even op komen deze bloembollen theekopjes. Wat heb je nodig:

 • Gezellige theekopjes met schoteltjes.
 • Bloembollen (naar keuze).
 • Scherp mes.

En zo maak je deze gezellige bloembollen creatie:

 1. Snij de bollen los van elkaar. Je moet er wel even wat kracht voor zetten want de meeste zitten flink aan elkaar gegroeid. Beschadig niet de bol!
 2. Stop de bloembollen in de theekopjes.
 3. Zet op een gezellige manier neer. Doe eens gek en zet een kopje en schotel op nog een kopje of maak nog andere leuke creaties met ander servies.

Dit was mijn uiteindelijke resultaat:

Bloembollen theekop DIY van het creatieve lifestyle blog badschuim.eu

Bloembollen theekop DIY van het creatieve lifestyle blog badschuim.eu

Bloembollen theekop DIY van het creatieve lifestyle blog badschuim.eu

Ik vind ze super gezellig. En als jij je nou afvraagt: ‘Waar komt dat prachtige paarden schilderij vandaan?’. Dat is door mijn moeder gemaakt. Ze maakt prachtige creaties en ik heb er vele in mijn huis hangen! Dus dan snap je wel waar ik mijn creativiteit vandaan heb.

Dit is een easy peasy DIY!

Dit is een Easy Peasy DIY , dat zijn do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

5 COMMENTS
 • Annelies
  9 jaar ago

  Dat ziet er leuk uit!

  • Ceciel
   9 jaar ago
   AUTHOR

   Dankje Annelies! Ik word er ook elke keer vrolijk van als ik er naar kijk.

 • Liza
  9 jaar ago

  Wat fleurt het lekker de boel op he. Fijne week!

  • Ceciel
   9 jaar ago
   AUTHOR

   Zeker Liza! Voor jou ook een fijne, zonnige week toegewenst!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close