TOP
Geef eens bloemetjes van wc rolletjes cadeau. Simpel te maken (ook met kids) met dit DIY foto stappenplan. Eigenlijk zo leuk dat je ze zelf wilt houden!
DIY

Bloemetjes van wc rolletjes, ze staan zo leuk in huis!

Ik ben gek op bloemen! Ik geniet er van in mijn tuin, buiten in het park maar ook in huis! En dan bedoel ik niet bloemen van de bloemist, maar zelfgemaakte bloemetjes van een wc rolletje! Vrolijke, kleurrijke bloemetjes die lekker lang blijven staan. Leuk als decoratie, maar ook om kado te geven. Heel simpel om te maken met je kids. 

Geef eens bloemetjes van wc rolletjes cadeau. Simpel te maken (ook met kids) met dit DIY foto stappenplan. Eigenlijk zo leuk dat je ze zelf wilt houden!

Bloemetjes van wc rolletjes, dit heb je er voor nodig:

 • Wc rolletjes.
 • Waterverf.
 • Lange saté prikkers.
 • Kleurige knopen.
 • Schaar.
 • Plak.
 • Wasknijpers.
 • Potje met zand.

Bloemetjes van wc rolletjes, het stappenplan:

Geef eens bloemetjes van wc rolletjes cadeau. Simpel te maken (ook met kids) met dit DIY foto stappenplan. Eigenlijk zo leuk dat je ze zelf wilt houden! Wc rolletjes bloem, wc rol bloem, bloem van een wc rol, bloem knutselen van een wc rol, knutselen met wc rolletjes,

 1. Verf de wc rolletjes in vrolijke kleuren. Zorg dat je in ieder geval tenminste 1 wc rolletje groen kleurt voor de blaadjes. Vergeet ook de binnenkant niet te schilderen voor een extra mooi effect! Goed laten drogen.
 2. Knip nu de wc rolletjes in dunne, gelijke ringen. Leg de ringen in het patroon van de bloemtjes, zodat je weet wat je aan elkaar moet gaan plakken.
 3. Plak de ringen aan elkaar.
 4. Zorg dat je de saté prikker er ook al tussen doet. Zet alles voor 5 minuten vast met een wasknijper.
 5. Plak de knoop als finishing touch op het midden van de bloem. Steek ze in een vaasje en je kan genieten van je bloemetjes van wc rolletjes (als kan je dat haast niet meer zien!).

Geef eens bloemetjes van wc rolletjes cadeau. Simpel te maken (ook met kids) met dit DIY foto stappenplan. Eigenlijk zo leuk dat je ze zelf wilt houden! Geef eens bloemetjes van wc rolletjes cadeau. Simpel te maken (ook met kids) met dit DIY foto stappenplan. Eigenlijk zo leuk dat je ze zelf wilt houden!

Psssst, op zoek naar nog meer fun met wc rolletjes?! Bekijk dan eens mijn complete pagina vol met 16 knutseltips met wc rolletjes!!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close