TOP
pasen knutselen zelfmakers diy
DIY

Bloggers DIY Countdown in de paassfeer

Bloggers DIY Countdown

Binnenkort organiseer ik weer een Bloggers DIY Countdown! Dit keer in het thema PASEN. Maar wat is het dan en waarom is het leuk voor mij om dit te volgen? Vragen waarop ik je antwoord ga geven in dit blogbericht. Maar ik kan je garanderen: dit ga je niet willen missen! Dus lees gauw verder!

 

 

Wat is de Bloggers DIY Countdown, easter edition?

De bloggers DIY Countdown is een estafette van creatieve blogberichten. Het is een countdown naar Pasen toe. Hij start op maandag 23 maart en eindigt de dag voor pasen. Vanaf 23 maart zal er elke dag een gratis knutsel idee gedeeld worden. Deze knutsel ideetjes, ook wel do it yourselfs (DIY) genoemd, zijn goed zelf te maken. Ze worden via openbare blogs gedeeld in de vorm van een blogbericht waarin een werkbeschrijving staat van de DIY met bijbehorende foto’s. Hierdoor kan iedereen dit lezen en thuis ook zelf na maken. Dit initiatief heet: Bloggers DIY Countdown en wordt mede mogelijk gemaakt door 5 creatieve dames met een eigen blog.

Wat kan je verwachten in de Bloggers DIY Countdown?

De Bloggers DIY Countdown staat in het teken van DIY liefde, die jouzelf, je kids en je huis in de gezellige paassfeer zal brengen. Mede mogelijk gemaakt door 5 dames met een creatief hart, die op regelmatige basis hun creatieve uitspattingen laten zien op hun eigen blog. Door deel te nemen aan de countdown, willen ze anderen enthousiast maken en laten zien dat creativiteit in iedereen zit.

Er zal in estafette vorm een bericht per dag gedeeld worden. In dit bericht staat bijvoorbeeld een idee om een mooie paasslinger, paaskrans of eiermandje te maken. Daarnaast worden er ook andere eetbare, mooie, praktische, snelle uitvoerbare ideetjes gedeeld. Op maandag 23 maart start de countdown. Na elk blogbericht zal aangegeven staan waar je de dag er op terecht kan voor de volgende DIY. De countdown is met de hashtag #bloggersdiycountdown te vinden via social media.

Wie zijn deze creatieve bloggers dan?

Ik stel ze graag aan je voor. Daarbij geven ze zelf ook aan waarom ze meedoen aan de bloggers DIY Countdown. Daarnaast kun je hun blogs bekijken door op de onderstreepte naam te klikken.

Britt Meijs van Vanbritt

Bloggers DIY Countdown

 

Klaske Hazelaar van Van Klaasje

Bloggers DIY Countdown

 

Liza Veenendaal van Confettilab

Bloggers DIY Countdown

 

Lucie Beck van Galerie Lucie

Bloggers DIY Countdown

 

En tenslotte ikzelf, Ceciel

Bloggers DIY Countdown

 

Wij verwachten allemaal dat het een creatief succes gaat worden en iedereen er veel inspiratie uit zal halen. Dus volg de Bloggers DIY Countdown vanaf maandag 23 maart! Ik zal hem elke dag ook op de Facebook site van Badschuim plaatsen. Dan kun je makkelijk doorklikken.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close