TOP
Bloggers DIY Countdown Kersteditie - initiatief van www.badschuim.eu
Bloggers DIY Countdown DIY

Bloggers DIY countdown – kerst editie

Vanaf morgen organiseer ik weer een Bloggers DIY Countdown! Dit keer de kerst editie. Die wil jij absoluut niet missen en daarom leg ik je precies uit wat je kan verwachten en van wie! Ja! Dat las je goed, want de countdown doe ik niet alleen maar met maar liefst 9! andere bloggers. 

Wat is de Bloggers DIY Countdown, kerst editie?

De bloggers DIY Countdown is een estafette van creatieve blogberichten. Het is een countdown naar Kerstmis toe. Hij start op dinsdag 8 december en eindigt de dag voor kerstmis. Vanaf 8 december zal er elke dag een gratis knutsel idee gedeeld worden. Deze knutsel ideetjes, ook wel do it yourselfs (DIY) genoemd, zijn goed zelf te maken. Ze worden via openbare blogs gedeeld in de vorm van een blogbericht waarin een werkbeschrijving staat van de DIY met bijbehorende foto’s. Hierdoor kan iedereen dit lezen en thuis ook zelf na maken. Dit initiatief heet: Bloggers DIY Countdown en wordt mede mogelijk gemaakt door maar liefst 10! creatieve dames met een eigen blog.

 - initiatief van www.badschuim.eu

Het logo van de Bloggers DIY Countdown Kerst editie. Je zult dit logo terug vinden bij de deelnemende blogs.

Wat kan je verwachten in de Bloggers DIY Countdown?

De Bloggers DIY Countdown staat in het teken van DIY liefde, die jouzelf, je kids en je huis in de gezellige kerstsfeer zal brengen. Mede mogelijk gemaakt door 10 bloggers met een creatief hart, die op regelmatige basis hun creatieve uitspattingen laten zien op hun eigen blog. Door deel te nemen aan de countdown, willen ze anderen enthousiast maken en laten zien dat creativiteit in iedereen zit.

Er zal in estafette vorm een bericht per dag gedeeld worden. In dit bericht staat bijvoorbeeld een idee om een mooie kerstslinger, kersttraktatie of kerstversiering te maken. Daarnaast worden er ook andere eetbare, mooie, praktische, snelle uitvoerbare ideetjes gedeeld. Na elk blogbericht zal aangegeven staan waar je de dag er op terecht kan voor de volgende DIY. De countdown is met de hashtag #BDIYC te vinden via social media.

Wie zijn deze 10 creatieve bloggers dan?

Ik stel ze graag aan je voor. Daarbij geven ze zelf ook aan waarom ze meedoen aan de bloggers DIY Countdown. Daarnaast kun je hun blogs bekijken door op de afbeelding te klikken.

Lucie Beck van Galerie Lucie_deelnemer van de BDIYC

 

Michelle Beeksma van Het leven is een feestje_deelnemer van de BDIYC

 

DIY Bloggers Countdown kerst editie - Gea van blog Knutselen met Sien en Co

 

Britt Meijs van VanBritt_deelnemer van de BDIYC

 

Janet Devilee van Live Laugh Love_deelnemer van de BDIYC

 

Sanne Horlings van Draad en Spijker_deelnemer van de BDIYC

 

Petra van Breda van Woonschrift_deelnemer van de BDIYC

 

DIY Bloggers Countdown kerst editie - Karin van blog Familieprints

 

 

DIY Bloggers Countdown kerst editie - Hennie Slingerland van blog Kreamade

En tenslotte ikzelf natuurlijk ;)

Ceciel van der Pas van Badschuim_organisator en deelnemer van de BDIYC

 

Wij verwachten allemaal dat het een creatief succes gaat worden en iedereen er veel inspiratie uit zal halen. Dus volg de Bloggers DIY Countdown vanaf morgen! Ik zal elke dag op de Facebook site van Badschuim  de link plaatsen naar het blog wat die dag een leuke DIY plaatst. Dan kun je makkelijk doorklikken.

Laat vooral op mijn Facebookpagina een reactie achter. Dat vinden alle deelnemende bloggers zeker leuk!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

6 COMMENTS
  • Ilse Verhoeven
    7 jaar ago

    Ik begrijp niet dat ik je blog nog nooit ben tegengekomen! hahahaha

    Bedankt voor de link! Ik ga volgen!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close