TOP

Broodtrommel ideeen

Broodtrommel ideeën Valentijn

Broodtrommel ideeën, je moet er maar op komen. Geen nood! Hier vind je een hele pagina vol met leuke manieren om de broodtrommel op een grappige manier te vullen. Zo gaat de broodtrommel zeker leeg en met veel plezier! Ze zijn op drie thema’s ingedeeld, namelijk feestdagen, tekenfilm figuren en back to school broodtrommel tips.

Broodtrommel ideeën voor de feestdagen:

Broodtrommel ideeën Valentijn

Zeg het met liefde op Valentijnsdag

Laat je kindje weten dat hij geliefd is door deze liefdevolle boterham te maken. Met letter en hartjes vormpjes heb je ze zo gemaakt en weet ik zeker dat je een dikke knuffel er voor terug krijgt! Je leest het hierEen beetje liefde voor je broodtrommel ideeën. 

Broodtrommel ideeen koningsdag

Vier koningsdag met een kroontjes lunch

Koningsdag is de gezelligste spelletjesdag voor kinderen. Vier het met deze mooie kroon boterham en waan je een beetje als een echte koning! Een koninklijke lunch voor je broodtrommel ideeën.

Broodtrommel ideeen pasen paashaas

De paashaas verrast jouw broodtrommel

Pasen is niet compleet zonder paashasen. Ze poppen zomaar overal op, ook in je broodtrommel. Je maakt hem door een ronde vorm uit te snijden, de boterham te beleggen met belg naar keuze en het hoofd en de oren te versieren met kaas (mondjes en oren), de ogen en de mond maak je van druiven. Vul op met komkommers. Op zijn paasbest voor je broodtrommel ideeën.

Spin boterhammen voor HalloweenBroodtrommel ideeen halloween

Whoohooo halloween is een spannende dag met enge monsters. Deze spin boterhammen passen daar dan ook precies bij. Maak een rondje in een dubbel belegde boterham (vullen met beleg naar keus), gebruik krentjes voor de ogen en zoutsticks voor de poten. Een super enge, potige lunch voor je broodtrommel ideeën.

broodtrommel ideeën zwarte piet

Zwarte Piet als boterham in je broodtrommel

In november komen ze aan in ons land en alle kinderen zijn dan in rep en roer: Sinterklaas en zwarte piet zijn dan in Nederland. Super leuk om hen dan ook in je broodtrommel terug te vinden. In dit berichtje zie je stap voor stap met foto’s EN een filmpje hoe je dat doet. Zo heb je leuke broodtrommel ideeën met deze zwarte piet! 

Broodtrommel ideeen Rudolph Dutch Bento_made by blog badschuim.euRudolph het rendier boterhammetje

De december maand is de donkerste maar gezelligste maand van het jaar. We kijken dan uit naar kerst met al zijn mooie versieringen en verhalen. Rudolph kan daar niet bij ontbreken en past dan ook super goed bij je lunch. Je maakt hem zo. Zo heb je nog eens een kerstachtige broodtrommel ideeën.

Tekenfilm figuren voor broodtrommel ideeën:

Broodtrommel ideeen hello kitty

Hello Kitty boterham

Welk meisje is er nou niet gek van Hello Kitty! Klik op de titel om naar de website te gaan waar je via foto’s stap voor stap kan zien hoe je dit maakt. Eigenlijk heel simpel met een Hello Kitty uitsnede van papier die je gebruikt als mal, de rest spreekt voor zich! Hello Kitty mag niet ontbreken voor je broodtrommel ideeën. 

Broodtrommel ideeen bert & ernie

Bert & Ernie boterhammetjes

Wie is er niet mee groot geworden, met de vrienden Bert & Ernie van Sesamstraat.  Als je op de afbeelding klikt dan ga je naar de website waar ze met een video laten zien hoe je deze twee vriendjes maakt. Een vriendschapslunch voor je broodtrommel ideeën. 

Broodtrommel ideeen spongebob

Spongebob Squarepants boterham

Die gekke spongbob vrolijkt je kindje zo op tijdens zijn lunch. Door bovenop je boterham een plak kaas te leggen, op de juiste plekken gaatjes en een mond te maken en van lichter kaas de ogen neus en tanden te plaatsen heb jij hem zo gemaakt! De lollige met Spongebob hoort zeker thuis bij je broodtrommel ideeën. 

Back to school broodtrommel ideeën en tips:

Lunch monsters

Broodtrommel tips wk 1 - lunchmonsters met bento prikkers I gemaakt door het creatief lifestyle blog BadschuimEen verrassing als je de broodtrommel open doet. Echt leuk voor stoere jongens en meisjes. Met een simpele snede in de boterham maak je de monster mond en met prikoogjes is hij compleet. Meer uitleg vind je hierMonsterlijk lekker deze broodtrommel ideeën. 

 

Broodtrommel tips wk 2 - Op een stokkie 01 I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim

Op een stokkie

Soms is het een hectische dag en moet je dat ook even laten zien: Alle gekheid op een stokkie :)! Deze broodtrommel tips zijn iets meer werk maar extra vrolijk voor de lunch. Om even bij te komen van alles, met een glimlach deze broodtrommel ideeën!

Broodtrommel tips wk 3 - Lunch Art 01 I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim

Lunch art

Geen zin in allerlei snijtechnieken maar wil je wel iets leuks meegeven voor de lunch. Pimp dan het zakje waar de boterhammen in zitten. Met vlugge tekeningen heb je dan toch nog iets bijzonders. Dat doe je zoMet deze broodtrommel tips kun jij je creativiteit even helemaal kwijt!

Letter lunch

Broodtrommel tips wk 4 - Letter Lucnh I gemaakt door het creatief lifestyle blog BadschuimLeert jouw kind net alle letters van het alfabet? Of heeft hij vandaag een belangrijke toets en kan hij wel een extra aanmoediging gebruiken? Of wil je gewoon een lief berichtje achter laten? Maak dan deze broodtrommel tips: de letter lunch! Een leuke verrassing in een doosje, die zorgt voor een glimlach op het gezicht van je kind!

De 2 kleuren lunch

Broodtrommel tips wk 5 - 2 kleuren Lunch 01 I gemaakt door het creatief lifestyle blog BadschuimDoor deze leuke combinatie van wit en bruin brood vinden de kids het wellicht toch niet zo erg om bruin brood op te eten. Kijk hier hoe je dat doet. Met deze broodtrommel tips gaat de broodtrommel op, ook met bruin brood! 

Gezonde snacks

Broodtrommel tips wk 6 - gezonde snacks kommerkaasbloempjes I gemaakt door het creatief lifestyle blog BadschuimNaast een lekkere boterham kunnen gezonde snacks niet ontbreken bij de lunch of als tussendoortje. Dus in deze broodtrommel tips dit keer allerlei gezonde maar ook leuke snacks. Van hartentomaatjes, tot wortel- en kommerkaasbloempjes maar ook letters van koek & groente. Voor elke dag van de week iets anders lekkers in je broodtrommel, dat lees je hier.

- broodtrommel tips wk 7 - banaan berichtjes 01 I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim

Bananen kunst

Banaan berichtjes of ook wel banana art genoemd. Zo laat je op een gezond tussendoortje een leuke boodschap achter, waardoor de ‘break’ extra fijn zal zijn! Je leest hier hoe je hem maakt.

Vind je knutselen ook leuk zonder boterhammen? Kijk dan eens op mijn Kids DIY verzamelpagina voor nog meer inspiratie! Klik hier om er heen te gaan.

Close