TOP
broodtrommel tips wk 4 - letter lunch I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim
Bento Kids Lekerrrrrrr

Broodtrommel tips wk 4: Letter Lunch

Leert jouw kind net alle letters van het alfabet? Of heeft hij vandaag een belangrijke toets en kan hij wel een extra aanmoediging gebruiken? Of wil je gewoon een lief berichtje achter laten? Maak dan deze broodtrommel tips: de letter lunch! Een leuke verrassing in een doosje, die zorgt voor een glimlach op het gezicht van je kind!

Broodtrommel tips: Letter Lunch

WAT HEB JE NODIG:

  • Boterham (bevroren) met beleg naar keuze.broodtrommel tips wk 4 - letter lunch I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim
  • Letter uitsteekvormpjes.
  • Een broodtrommel :).
  • Een beetje inspiratie.
Tip: Sommige letters zijn dun en daardoor moeilijk om uit te drukken. Bij bevroren boterhammen gaat het uitsteken makkelijker.

ZO MAAK JE DE LETTER LUNCH:

  1. Steek de letters uit op 1 boterham.
  2. Beleg of besmeer de andere boterham naar keuze en leg hier de andere boterham (voorzien van uitgestoken letters) bovenop.
Variant: de verborgen letter lunch! Maak in een plak kaas, vleesbeleg of cocosplak een boodschap en voeg deze tussen de boterham!

Klaar! Je hebt nu een gepimpte lunch met een lieve, leuke of grappige boodschap! Eet smakelijk.

Broodtrommel tips wk 4 - Letter Lucnh 01 I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim

Broodtrommel tips wk 4 - Letter Lucnh  I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim

Volgende week de 2 kleuren lunch in broodtrommel tips. Alle voorgaande gepimpte lunches kan je hier vinden.

Had jij al een leuke, gepimpte lunch gemaakt? Ja: laat het me zien! Stuur je foto naar mijn Facebookpagina en ik deel hem dan!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close