TOP
Bruiloft DIY Home Made

Bruiloft DIY: ringdoosjes.

Je liefde voor eeuwig samen vastleggen met een ring, een bruiloft en veel vrienden en familie was voor mij de mooiste dag van mijn leven. Een cliché maar voor mij echt waar. Toen een geliefd familielid aankondigde om te trouwen kon ik mijn geluk niet op! Ik verheugde me enorm op de dag zelf, maar vooral ook naar de voorbereidingen er om heen. Ons kleine ventje werd vereerd om de ringdrager te worden van de bruidegom en daar hoorde een mooi ringdoosje bij. Geen ringkussentje, want dat vonden ze te kitscherig, het moest iets moois zijn, het liefst een doosje en als het even kon ook iets moois en origineels. Dat was een leuke uitdaging en ik ging op zoektocht :)!

Internet werd afgestruind en ik kwam tal van bruiloftsblogs en sites tegen waarbij de een nog leuker was dan de ander. Ik verzamelde ze allemaal op mijn Pinbord: Ringboxes en liet het aanstaande paar kiezen. Er werd gekozen voor…..  het ringdoosje uit een berkenstammetje. Natuurlijk, creatief en niet echt moeilijk. Wij (mijn schoonvader voerde het geheel uit mijn zijn handige handen en zijn mega enthousiasme) kwamen tot het volgende resultaat:

Ringendoosjes van een berkenstam Ringendoosjes van een berkenstam

Ringendoosjes van een berkenstam Ik ben er enorm trots op!

Tip: Mocht je hetzelfde logo willen gebruiken: download het dan van de site van de bedenker, open het in het programma Paint en knip en plak er je eigen logo in (vergeet het niet te spiegelen).

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

7 COMMENTS
 • Britt
  10 jaar ago

  Wauw! Heel mooi, deze ringendoosjes. Leuk dat je dit mocht doen. Handgemaakte, persoonlijke dingen maken een bruiloft nog specialer.

 • Karlijn
  10 jaar ago

  Wat ontzettend mooi gedaan. En zo origineel! Echt prachtig.

 • Liza
  10 jaar ago

  Hoi Cecil,
  Nou jij hebt ook genoeg leuks te laten zien, dus volg ik je terug. Leuk om elkaar zo te ‘leren kennen’ via Moodkids.
  Succes en een fijne week,
  groetjes Liza

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close