TOP
Kids Reizen Vakantie

Budgetvakanties: kindvriendelijk & een beetje luxe

Met het regenachtige weer van deze weken, is het niet heel lekker om op vakantie te gaan in eigen land. Maar gelukkig komen er weer prachtige weken aan met lekker veel zon. Tijd om een last-minute te boeken dus en lekker met de kinderen op vakantie te gaan. Maar wat is nu een leuke vakantie om te boeken met kinderen? Hoe houd je toch enige luxe zonder er de hoofdprijs voor te betalen? Je kunt natuurlijk een tentje opzetten in the middle of nowhere om kosten te besparen, maar echt: er zijn andere opties! Lees maar mee voor super handige tips en doe er je voordeel mee!

Camper

Als er iets is wat ideaal en luxe is, maar niet per se veel geld hoeft te kosten, is het wel een camper huren! Er zijn talloze campers te huur bij bedrijven of zelfs particulier. En dan kun je de prijs zo gek maken als je wilt. Maar je kunt al huren voor zo’n 50 euro per dag! Lekker in een echt bed slapen! En hoe luxer je het wilt, hoe meer gemak natuurlijk. Als je graag een toilet en een douche in je camper wilt hebben is dat geen probleem, alleen betaal je wel wat meer. En wat dacht je van lekker comfortabel aan tafel zitten op bankjes, tijdens de maaltijden…? En ook tijdens de rit is het ideaal voor de kinderen: Ze kunnen zich lekker vermaken, met spelletjes aan tafel, tekenen, kleien of met de Ipad op bed liggen. Geen gevraag meer over hoe lang de rit nog duurt. En ga je liever toch naar het buitenland om te kamperen? Geen probleem! Er zijn hele leuke, kindvriendelijke camperbestemmingen in Europa te vinden!

Caravan

Met de caravan naar een mooi park of naar een camping, is ook heerlijk. Voor de kinderen is er altijd wat te doen op campings of parken, dus daar hoef je je al geen zorgen om te maken. En ook in een caravan kun je heerlijk comfortabel slapen! Het rijden met een caravan is misschien wel even wennen. Kijk daarom hier voor handige weetjes! In een caravan heb je niet de luxe van een eigen douche en toilet, maar hoe knus en lekker off the grid is het om met je rolletje wc papier naar de openbare toiletten te lopen? Lekker ouderwets, zoals vroeger! Je zit in je caravan heerlijk droog, het geeft je privacy en je hebt de ruimte om aan tafel te eten en samen te zijn voor een spelletje. Drankje en een snack erbij: genieten!

Vakantieveilingen

Voor een snel geboekte en luxe, kindvriendelijke vakantie kun je ook heel makkelijk op Vakantieveilingen kijken. Daar kun je zelf bieden op vakanties en ben je nooit duur uit! En bieden anderen hoger dan jouw budget? Dan kijk je gewoon verder, tot je iets geschikts vindt en bied je daarop! Zo kun je al een paar nachtjes krijgen voor een klein prijsje, in een hotel! Dat is nog eens luxe! Dat is dus ook echt een aanrader! En ga je liever toch naar het buitenland om te kamperen? Geen probleem! In verschillende landen in Europa zijn hele leuke, kindvriendelijke kampeerbestemmingen te vinden!

Vouwwagen

Wat je ook veel mensen ziet doen: een vouwwagen aanschaffen of huren. Dit geeft net iets meer luxe dan een tent en zeker meer ruimte en gemak! Zo heb je een mooi stevig slaapgedeelte en kun je in de voortent bijvoorbeeld je kookplaatje kwijt, je koelkastje en alle spullen die voor het pakken moeten liggen. Veel vouwwagens hebben zelfs ook een afdakje, zodat je heerlijk droog buiten kunt zitten!

Ga jij nog op vakantie? Voor welk idee zou jij kiezen?

Ineke

Hoi! Mijn naam is Ineke, ik ben 26 jaar oud en mama van een lieve, vrolijke dreumes: Rosemarijn. Sinds december 2018 houd ik een eigen blog bij, wat ik ontzettend gaaf vind om te doen. Daarnaast ben ik thuis-mama en ben ik bezig met een online studie. Ik schrijf al zolang als ik me kan herinneren over de meest uitlopende onderwerpen en heb er altijd van gedroomd er ooit mijn werk van te maken. Als je meer van mij wilt lezen, kun je dat doen op mijn blog: www.thestoutjournal.com Daar kan je van alles lezen over onder andere moederschap, lifestyle, gezondheid en voeding en over mijn gezinnetje!

«

»

Close