TOP
Hou jij ook van speelgoed dat jouw kids hun creativiteit laat gebruiken? Ik ben er gek op! Ik was dan ook enorm enthousiast toen ik het nieuwe activity speelgoed Bunchems mocht testen. Een hype in wording van kleurrijke balletjes die vanzelf aan elkaar blijven haken, waardoor je de leukste 3d figuren kan maken! Ontdekt het met ons mee.
Kids

Bunchems – nieuw activity speelgoed (WINACTIE)

Hou jij ook van speelgoed dat jouw kids hun creativiteit laat gebruiken? Ik ben er gek op! Ik was dan ook enorm enthousiast toen ik het nieuwe activity speelgoed Bunchems mocht testen. Een hype in wording van kleurrijke balletjes die vanzelf aan elkaar blijven haken, waardoor je de leukste 3d figuren kan maken! Ontdekt het met ons mee.

Bunchems, wat is het eigenlijk?

Kleurrijke, plastic speelballetjes voorzien van weerhaakjes waardoor je ze in elkaar kan haken. Kijk, dit zijn ze:

Hou jij ook van speelgoed dat jouw kids hun creativiteit laat gebruiken? Ik ben er gek op! Ik was dan ook enorm enthousiast toen ik het nieuwe activity speelgoed Bunchems mocht testen. Een hype in wording van kleurrijke balletjes die vanzelf aan elkaar blijven haken, waardoor je de leukste 3d figuren kan maken! Ontdekt het met ons mee.

Met Bunchems wordt het “ontdekken” van het creatief vermogen bij kinderen gestimuleerd. Zo maak je er heel snel en op een leuke manier je eigen creaties mee. Kinderen kunnen snel, eenvoudig en eindeloos hun favoriete dieren, planten of andere fantasieën tot leven brengen met de Bunchems.

Wil je een idee van wat je er allemaal mee kan maken, bekijk dan eens dit te gekke filmpje (beetje overdreven veel reclame, maar wel leuk voor inspiratie):

https://youtu.be/trOCwuvr-hA

Super fijn van dit speelgoed: de Bunchems zijn eenvoudig op te ruimen nadat de kids zijn uitgespeeld. Geen lijm-, papier- of kleiresten die het interieur kunnen beschadigen. Een mooie bijkomstigheid: de Bunchems zijn keer op keer herbruikbaar. Wel zo fijn!

Bunchems: tested & liked!

Wij mochten een Travel Easel: een handig koffertje (inclusief 150 Bunchems), testen. De eerste reactie bij het openen van het koffertje: VET! Die ken ik van TV en wilde ik altijd al hebben!! Goede eerste indruk dus ;). Daarna meteen aan de slag.

Hou jij ook van speelgoed dat jouw kids hun creativiteit laat gebruiken? Ik ben er gek op! Ik was dan ook enorm enthousiast toen ik het nieuwe activity speelgoed Bunchems mocht testen. Een hype in wording van kleurrijke balletjes die vanzelf aan elkaar blijven haken, waardoor je de leukste 3d figuren kan maken! Ontdekt het met ons mee.

Dat ging eigenlijk meteen van zelf! Maar het bleef niet zo stevig zitten, hoe kon dat nou? Daar waren we snel uit, je moet de Bunchems wel op een goede manier in elkaar drukken. De gaatje op de gaatjes! Toen we dat door hadden ging het veel beter. We maakte samen de leukste creaties. Ja, samen! Het was vooral een uitdaging om te kijken wat we er allemaal van konden maken in 3D! Dit is wat in een half uurtje maakte:

Hou jij ook van speelgoed dat jouw kids hun creativiteit laat gebruiken? Ik ben er gek op! Ik was dan ook enorm enthousiast toen ik het nieuwe activity speelgoed Bunchems mocht testen. Een hype in wording van kleurrijke balletjes die vanzelf aan elkaar blijven haken, waardoor je de leukste 3d figuren kan maken! Ontdekt het met ons mee. Hou jij ook van speelgoed dat jouw kids hun creativiteit laat gebruiken? Ik ben er gek op! Ik was dan ook enorm enthousiast toen ik het nieuwe activity speelgoed Bunchems mocht testen. Een hype in wording van kleurrijke balletjes die vanzelf aan elkaar blijven haken, waardoor je de leukste 3d figuren kan maken! Ontdekt het met ons mee.

Doordat er in de deksel een plaat zit waar de Bunchems aan blijven ‘plakken’ kun je ze ook op zijn kop houden, super cool natuurlijk! Maar het is vooral handig dat hierdoor de creaties goed blijven staan.

Hou jij ook van speelgoed dat jouw kids hun creativiteit laat gebruiken? Ik ben er gek op! Ik was dan ook enorm enthousiast toen ik het nieuwe activity speelgoed Bunchems mocht testen. Een hype in wording van kleurrijke balletjes die vanzelf aan elkaar blijven haken, waardoor je de leukste 3d figuren kan maken! Ontdekt het met ons mee.

Je ziet het wel: we maakten allerlei nieuwe vriendjes!

Hou jij ook van speelgoed dat jouw kids hun creativiteit laat gebruiken? Ik ben er gek op! Ik was dan ook enorm enthousiast toen ik het nieuwe activity speelgoed Bunchems mocht testen. Een hype in wording van kleurrijke balletjes die vanzelf aan elkaar blijven haken, waardoor je de leukste 3d figuren kan maken! Ontdekt het met ons mee.

Kortom: WE LIKE!! Vooral ook om dat het zo lekker snel is opgeruimd en dus geen troep achter laat! Heerlijk! We zullen er dus nog vele uurtjes plezier van hebben. Zeker omdat we de travel set hebben en het dus lekker mee overal naar toe kan.

Winactie Bunchems! GESLOTEN

Hou jij ook van speelgoed dat jouw kids hun creativiteit laat gebruiken? Ik ben er gek op! Ik was dan ook enorm enthousiast toen ik het nieuwe activity speelgoed Bunchems mocht testen. Een hype in wording van kleurrijke balletjes die vanzelf aan elkaar blijven haken, waardoor je de leukste 3d figuren kan maken! Ontdekt het met ons mee.

Ik gaf een Mega Pack Bunchems weg. Met dit pakket kunnen in totaal 36 verschillende 3D-creaties worden gemaakt, waaronder een uil, een beer, auto’s, aapjes en nog veel meer. Om al deze ontwerpen te bouwen, zitten er 350 Bunchems en 37 diverse accessoires in dit grote pakket. Dit pakket is gewonnen door:

Debbie van Oort

Niet gewonnen of vergeten mee te doen? Er zijn regelmatig leuke winacties op mijn blog! Dus volg mij via de nieuwsbrief (in het menu te vinden of de linker zijbalk) of via mijn Facebook pagina om niets te missen.

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn ter review, meer informatie hierover kan je hier vinden.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

47 COMMENTS
 • Alyt
  8 jaar ago

  Aan Badschuim Creatief

  Wauw. Kijk dit is echt zo’n hebbeding product. Super leuk voor mijn dochtertjes en gastkindjes. Denk dat mijn oudste dochter iets van Frozen gaat maken of een giraffe. Mijn jongste dochter gaat we denk ik een mooie bal van maken. Ach wat maakt het uit. Lekker ontdekken bezig zijn en de creativiteit de loop laten. Ben zelf ook heel nieuwsgierig hoe het werkt. Denk dat ik zelf een konijn zou maken. Mvg Alyt

 • nienke
  8 jaar ago

  Ik zou het graag kado willen doen aan mijn creatieve nichtje.

 • Agnita m
  8 jaar ago

  Hier ligt een jongetje ziek te zijn op de bank en roept bij iedere reclame van de bunchems die wil ik zo graag.

 • Karen Vonk
  8 jaar ago

  Vrolijke groene Schrek! Mijn dochtertje heeft hem net ontdek en is er dol op!

 • Josefien
  8 jaar ago

  Oh leuk! Dat wil onze dochter vragen voor haar vierde verjaardag 20 april!

 • suzala77
  8 jaar ago

  Ik doe heel graag mee voor mijn kleine meid! Dit zal ze helemaal te gek vinden ♡♡

 • Michel Henrichs
  8 jaar ago

  Mijn kinderen roepen heel hard: een olifant en een aap! Dus ik denk dat we die al eerste proberen te maken. Het lijkt mij in ieder geval heel erg leuk om samen met mijn kinderen allerlei leuke creaties te maken. Volgens mij raak je niet snel uitgekeken op de bunchems!

 • Eveline Haak
  8 jaar ago

  Wat een super leuke set zeg!
  Ik zou samen met mijn dochter een uil proberen te maken, dit is namelijk haar lievelingsdier.
  Daarna gewoon lekker allemaal gekke creaties verzinnen.

 • Desiré Meijer
  8 jaar ago

  Mijn dochtertje Evi zegt dat ze heel graag heel veel van die schattige diertjes zou willen maken! Wat een super leuk constructie/ creamateriaal is Bunchems!!!! Mijn dochtertje had al commercials op tv gezien en was al razend enthousiast. Ik lees er nu pas voor het eerst over op jullie website. Ik begrijp waarom mijn dochtertje zo enthousiast is. Dit is echt geweldig leuk. Het lijkt mij daarom fantastisch om deze set te winnen en gezellig saampjes creatief aan de slag te gaan.

 • Hanane Rebha
  8 jaar ago

  Ik zou heel graag een olifant maken, maar mijn dochter gaat toch voor het konijn. ‘Het is bijna pasen’ zegt ze. Ze bedoelt natuurlijk de paashaas

 • Anneliese de Waal
  8 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Nicky, ziet er erg leuk uit, zou hij super vinden !! :)

 • Christa l
  8 jaar ago

  Wat een geinige dingen zeg! Ik liet ze zien en ze zei een konijn! Denk omdat het bijna Pasen is en ze daarmee met dat idee rond loopt ofzo. Maar ze kan hier duidelijk haar creativiteit wel in kwijt. Ik de graag mee.

 • Bianca Fenna
  8 jaar ago

  Wow zo hee wat een geweldige actie. Mijn meiden zien ze regelmatig voorbij komen op de reclame, we hebben ze ook al in de winkel gezien, maar helaas kunnen we niet alles kopen. Wat zou ik ze hiermee verrassen zeg als dit ineens thuis zou liggen. Ik weet zeker dat ze gaan proberen een bloem/vlinder of aap ermee te maken. :-)

 • Helma Keijzer
  8 jaar ago

  Via via kwam ik op je blog. Mijn dochter is aan sparen voor deze nieuwe rage! Ik doe graag mee voor haar. Ik denk dat ik stiekem zelf lekker mee ga spelen.

 • Vivian Schobben
  8 jaar ago

  Met veel plezier en interesse heb ik de blog/review gelezen! Ik doe heel graag mee voor onze 5 jarige kanjer! Wat lijkt me dit ontzettend leuk en ik weet 100% zeker dat hij de hele dierentuin zou maken indien hij de kans zou krijgen haha.

  Eerlijk is eerlijk, het lijkt mij zelfs nog leuk om te doen. Ik heb het nog nooit eerder gezien! Toch eens aan Senne vragen of hij het al op tv voorbij heeft zien komen. Een hele leuke uitdaging en ik ga de duimen ontzettend hard laten draaien! GEWELDIG dit!

  Uiteraard ook op FB gevonden (en gedeeld), ik was al een liker van jullie pagina.

 • Ik doe mee voor zoontje jarno die maandag 3 jaar wordt. hij is gek op giraffe en team umizoomi dus dat gaan we zeker samen maken. LIEFS melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • anica aarts
  8 jaar ago

  ik zou mn dochter de vrije hand geven..

 • anne ekka
  8 jaar ago

  Mijn zoontje heeft ze op tv gezien en wil er heel graag mee aan de slag. Toen.ik hem vroeg kwam er een hele rits voorbeelden uit wat ik niet had verwacht. Op een of andere manier spreekt dit tot zijn verbeelding wat jij met duplo of lego niet heeft. Hij is ook niet zo fan van kleuren en tekenen dus dit blijkt zijn creakant wakker te schudden.

 • Cindy Haandrikman
  8 jaar ago

  Ik denk dat mijn oudste dochter voor haar zusje de olifant gaat maken want die is zo gek op olifanten en mijn oudste dochter is zo creatief en altijd bezig met leuke dingen creeeren.Ze had dit al op tv gezien en wil het heeeel graag hebben.

 • Michael noo
  8 jaar ago

  doen heel graag mee.. denk dat mijn dochter wil proberen om een minion na te maken

 • Frans Jurriens
  8 jaar ago

  Een hele stoere dinosaurus die een gave racewagen op eet haha

 • Jan
  8 jaar ago

  Een kat waar onze dochter dol van is

 • will
  8 jaar ago

  Wát een leuk creatief speelgoed.
  Ik denk dat mijn kleindochter er een heel kleurig paard van gaat maken, want zij is gek op paarden.
  Voor haar waag ik een kansje.
  Heb helaas geen Facebook meer, ( geen leuke ervaring mee gehad en uitgeschreven) maar hoop wel mee te mogen doen.

 • Fleur
  8 jaar ago

  Ik doe graag mee. Superleuk creatief speelgoed. Ik denk dat wij eerst de regenboog gaan proberen te maken

 • elisabeth maria martina
  8 jaar ago

  voor mijn kleinzoon een bijzonder origineel kado
  we gaan de eifeltoren bouwen

 • Mol Nina
  8 jaar ago

  GAAAAAFFF! Bij mij worden het definitief Dino’s!! 

 • linda raaijmakers
  8 jaar ago

  Onze tweeling Lucas en Eva zijn helemaal weg van Minions dus zou ik proberen een minion met ze te maken haha

 • Trees Cuypers
  8 jaar ago

  Wat zijn die leuk! Lijkt me inderdaad geweldig voor creative en actieve handjes! We zouden graag eerst het uiltje maken, ziet er leuk uit! Nu maar hopen!

 • harry brants
  8 jaar ago

  mijn kleinkinderen zouden hier veel plezier mee beleven en laten graag hun bouwkunsten zien

 • anita kempenaers
  8 jaar ago

  lijkt mij leuk om met de kleinkinderen van alles en nog wat te maken, veel dieren, monsters en nog zoveel meer

 • Fam. Andel
  8 jaar ago

  Een aantal maanden geleden was ons zoontje ziek, hij zag deze Bunchems toen op tv en hij was meteen verliefd. Nu kom ik deze leuke actie, dankzij mijn schoonzus, tegen en doe dus heel graag mee voor mijn zoontje! Hij wil er grappige monsters van maken in de mooiste kleuren. Als we winnen zullen we een leuke foto toesturen :-)

 • boulet marijke
  8 jaar ago

  Wat een leuke wedstrijd ! Ik doe graag mee ! ;-) Mijn neefje Floris zou hier heel blij mee zijn , hij zou graag een auto maken hiermee !

 • Lynn Mahieu
  8 jaar ago

  Wat is dit iets ontzettend leuks! Ik zou er graag een bijtje mee maken omdat ik die heel schattig vind! Het lijkt me echt ideaal speelgoed waar alle kinderen helemaal verliefd op zullen worden!

 • Inge
  8 jaar ago

  Hele leuke actie! Ik denk dat mijn metekindje zich volledig zou laten gaan met dit speelgoed. Mocht hij kunnen, hij zou er bumba mee maken. Maar ik weet natuurlijk niet als er daar voldoende dezelfde kleurtjes voor zijn ;-) Maar met een paashaas zou hij nu ook al tevreden zijn om te kunnen maken!

 • An DW
  8 jaar ago

  Wat een leuke winactie. Ik denk dat mijn creatieve kids dit speelgoed super zullen vinden

 • Mirjam
  8 jaar ago

  Gaaf! Mijn zoon van 7 jaar kan heel goed out of THE box denken. Dus eerlijk gezegd ik zou niet weten wat voor mooie creaties hij er van gaat maken. Maar gok auto’s, trekkers, dieren, dino enz…

 • Mascha
  8 jaar ago

  Ik denk dat mijn dochter (4) het helemaal fantastisch vind met al die felle kleurtjes. Ik gok dat ze eerst een hartje wil maken en daarna een Princes of fantasie figuurtje. Super leuk spul, we zouden het graag uitproberen!

 • Iris
  8 jaar ago

  Dit lijkt me echt supergaaf speelgoed voor ons dametje! Zij is supercreatief en voordeel voor mama is de opruimtijd! Plus het kan heel goed mee in de auto tijdens de lange ritten naar opa en oma! Like!

 • Yvette
  8 jaar ago

  Wat superleuk! Had ze al een x op tv gezien, maar wist niet meer hoe ze heten.. Mn zoon van bijna 4 zou dit fantastisch vinden! Denk dat ie er een aap van zou willen maken.
  En later is dit ook leuk voor mn dochter, nu net 1). Dus jaa we like!!

 • Anja Laemers
  8 jaar ago

  Wat een superleuke dingen zijn die bunchems! Alhoewel mijn kinderen al iets ouder zijn zie ik mijn dochter (en eigenlijk ook mijn zoon) er toch nog mee aan de slag gaan. Vooral mijn creatieve dochter zou hier zeker wel raad mee weten. Wat ze als eerste gaat maken? Moeilijk te zeggen, maar ik denk dat het iets wordt van de Minions :)

 • Liesbeth
  8 jaar ago

  Ik wil graag meedoen voor de kinderen in mijn klas, groep 3! Dit is superleuk knutselmateriaal waar ze heerlijk mee aan de slag kunnen. We werken op dit moment over bloemen en planten, dus ik denk dat er mooie fantasiebloemen gemaakt gaan worden

 • Anita Diepeveen
  8 jaar ago

  Ik zou het zo leuk vinden om er samen met mijn kleinkinderen te gekke creaties mee te maken.
  Dat wordt natuurlijk dikke pret samen ;-)

 • Saskia
  8 jaar ago

  Leuke actie. Ik ga hem zo gelijk delen op Facebook. Ik denk dat ik als eerste samen met mijn zoontje een olifant ga maken.

 • Carla Lansink
  8 jaar ago

  Met de kleinkinderen samen minions, treinen en alles wat je maar kan bedenken maken. Fijn als alles weer makkelijk opgeruimd kan worden.

 • Debbie
  8 jaar ago

  Ben helemaal enthousiast geworden door deze review! Lijkt me erg leuk voor de kids van de Speelborch, die gaan er dan vast allerlei gekke, grappige monstertjes van maken. Ik doe dus graag mee met deze winactie

 • Marian Zw.
  8 jaar ago

  Dat ziet er super leuk uit! Ik denk dat onze dochter er een paard van maakt. Dat is op dit moment HET dier in haar leven. En zoonlief zou er wel eens een monster of een draak van kunnen maken. Facebook bericht geliked en gedeeld.

  • Marian Zw.
   8 jaar ago

   O en nog even een aanvulling 11 april is zoonlief jarig! Zag dat het tot 10-4 loopt. Dan gaan we dus extra hard duimen!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close