TOP
Cactus Slinger - Cactus DIY_000
DIY Easy Peasy DIY

Cactus Slinger – Cactus DIY waar je super vrolijk van wordt!

Ben jij ook zo’n fan van cactussen?! Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Daarom maakte ik zelf nog een leuke cactus slinger. Want zo’n leukerd kan je overal ophangen. De cactus slinger deel ik graag met jullie met een gratis printable. Dus als jij hem ook te gek vindt, lees dan snel verder hoe jij hem thuis ook kan ophangen.

Cactus Slinger - Cactus DIY_00

Cactus slinger, dit heb je nodig:

  • Een printer met wit papier;
  • Een gekleurd vel wat je aan de a maar je mag natuurlijk achterkant kan plakken. Ik gebruikte een vrolijke gele kleur, maar je kunt natuurlijk kiezen wat je zelf mooi vindt.
  • Een schaar;
  • Plak;
  • Een rolletje touw;
  • Een naald of een perforator als je dat handiger vindt;
  • Deze te gekke download: Cactus slinger *

*De cactussen zijn ontworpen door Freepik.

Cactus slinger, in een hand om draai hangt hij in je eigen huis:

Stap 1 – maak je eigen cactus slinger: Download het bestand van de cactus slinger, sla het eerst op in je computer en ga het dan printen.

Cactus Slinger - Cactus DIY_01

Stap 2 – maak je eigen cactus slinger: Plak het gekleurde vel aan de achterkant. Zo zorg je ervoor dat je slinger wat steviger is en het papier niet gaat omkrullen.

Cactus Slinger - Cactus DIY_02

Cactus Slinger - Cactus DIY_03

Stap 3 – maak je eigen cactus slinger: Knip alles cactussen uit.

Cactus Slinger - Cactus DIY_04

Stap 4 – maak je eigen cactus slinger:  Leg de uitgeknipte cactussen op de volgorde zoals jij ze op slinger wilt hebben. Pak dan je naald en draad en haal ze door de bovenkant van de cactussen.

Alternatief van naald en draad: Gebruik een perforator en haal daarna het draad er doorheen.

Stap 5 – maak je eigen cactus slinger: Knoop de uiteindes van het slingertje vast, zodat het touw niet uitrafelt. Je slinger is klaar om op een mooi plaatsje te hangen.

Cactus Slinger - Cactus DIY_06

Cactus Slinger - Cactus DIY_05

Bij mij kreeg hij en leuk plekje bij de echte cactussen!

Cactus Slinger - Cactus DIY_07

Dit was een EASY PEASY DIY! Do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close