TOP
Carnaval kostuums kinderen
Carnaval DIY Kids

Carnaval: funny costumes

 

Een weekje terug liet ik al de funny hats & masks voor kids met carnaval zien. GEMIST?! Klik dan hier. Vandaag tijd voor de kostuums! Ze zijn niet allemaal even makkelijk om te maken, maar wel heeeeel erg leuk!

 

Carnaval for kids_funny costums_blog badschuim.eu

Vlieg weg met dit gave vliegtuigenpak (1), je hebt pret voor twee! Of hou je meer van het water en ben je liever een zeeman (2) met een stoere baard, maar je kan natuurlijk ook de zee induiken met dit gave duikpak (3). Hou je meer van de ruimte dan kan je daar komen met dit raketpak (4) of dit ufopak (5) , de maan is dan heel dichtbij!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

1 COMMENT
  • Comment: Anoniem on 15 januari 2015

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close