TOP
Carnaval hoedjes en maskers
Carnaval DIY Kids

Carnaval: funny hats & masks

 

Nog een paar weken en dan gaan we hier, onder de rivieren, weer helemaal los. Dan is het weer tijd voor carnaval! Met carnaval kan je een paar dagen iemand anders zijn. Voor kids is dat een sprookje dat werkelijkheid wordt en wat is er dan leuker om zelf iets voor deze grote verkleedpartij te maken. Het is wel handig om op tijd te beginnen dus ik zet nu al de leukste hoedjes en maskers voor je op een rij.

Maskers en hoedjes kunnen niet ontbreken bij carnaval. Dit zijn de liefste die ik kon vinden (en ook vrij makkelijk te maken zijn):

 

Carnaval for kids_funny hats en masks_blog badschuim.eu

Het giraffen masker  (1) wat je maakt van een eierdoosje, een printbaar katten masker (2) wat je daarna zelf nog gaat versieren, een konijnen masker (3) ook gemaakt van een eierdoosje, zo schattig! De hoedjes: Cowboy hoed (4), super stoer! Theekopjes hoed (5), zo lief en ook zo leuk om deze als moeder en dochter te dragen en als laatste deze lieve hartjes hoedje (6) van een papieren bordje.

Meer carnaval voor kids, hele pakjes vind je hier!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

3 COMMENTS

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close