TOP
Confetti kaart I DIY I creatief lifestyleblog Badschuim
DIY Papierliefde

Confetti over de post

Een kaartje opsturen voor iemand zijn verjaardag is leuk, gezellig en attent! Mijn vaste lezers weten inmiddels dat ik graag post zelf maak en verstuur. Ik geniet er van om er iets origineels van te maken. Dit keer verstuurde ik een confetti kaart over de post! Zo simpel om te maken en een FEESTJE om te krijgen.

 Confetti kaart, zo maak je hem

Je hebt het vast allemaal al in huis! Dus dit zoek je bij elkaar: 1)Kaart (enkelzijdig), 2) Folie die om een dubbele kaart heen zat. Nog helemaal aan 1 stuk. 3) Puncher en 4) Gekleurd papier.

In een handomdraai zet je dit feestje in elkaar!

1) Je maakt zelf confetti met de puncher. Het leukste effect is het wanneer je diverse kleuren hebt. Ben je in een mega crea bui, dan kun je op de confetti nog een leeftijd of boodschap zetten! Kost veel tijd maar is wel SUPER leuk.

2) Je schrijft de kaart (inkoppertje natuurlijk!).

3) Je stopt de kaart in het plasticje en ook daarbij de confetti. Plak hem dicht, postzegel erop: KLAAR!Confetti kaart I DIY I creatief lifestyleblog Badschuim

Confetti kaart I DIY I creatief lifestyleblog BadschuimIk maakt nog meer leuke post. Wat dacht je van een feestje in een doosje of een hartjes kaart.

Stuur jij weleens kaarten op? Of vind je het tegenwoordig onzin en stuur je een appje?

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close