TOP
Crazy Dinner menu - gemaakt door het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu
DIY Feest

Crazy Dinner – zo kom je lachend de feestdagen door!

Wil je eens op een andere manier de feestdagen vieren: organiseer dan eens een Crazy Dinner! Een leuke, uitdagende manier om je diner bij elkaar te verzinnen! Een feest voor jong en oud waar je enorm om kan lachen. Want als jij het niet goed raadt dan krijg je wel een heel raar menu. Hoe het werkt lees je hier en ik geef je zelfs een opzetje voor een compleet Crazy Dinner menu!

Crazy Dinner, hoe werkt het?

Iedere gast ontvangt een lijst met 14 cryptische omschrijvingen. Iedere omschrijving staat voor een deel van het 4-gangen menu. Let op: ook de vork, lepel, dessertlepel etc. zitten verwerkt in deze 14 omschrijvingen. Naast de lijst ontvang je een indelingsvel voor je diner. Hierop geef je aan in welke volgorde je de gerechten gepresenteerd wilt hebben. Als je de omschrijvingen niet of fout hebt opgelost kun je de meest hilarische combinaties gepresenteerd krijgen. Bijvoorbeeld als voorgerecht soep met een vork, of als dessert groente. Pret voor tien dus en eens een hele andere manier van de feestdagen door te komen. Precies wat je nodig hebt om het dit jaar lekker anders en veel leuker te doen!

Crazy Dinner menu

Om je alvast op gang te helpen geef ik je een voorbeeld (met de oplossing, wel zo handig). Onder de afbeeldingen kan je hem gratis downloaden :).

Crazy dinner menu, het voorbeeld.

Crazy Dinner menu de omschrijvingen - gemaakt door het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu

Crazy dinner menu, het invulvel.

Crazy Dinner menu het invulvel - gemaakt door het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu

Crazy dinner menu, de oplossing.

Crazy Dinner menu de oplossing - gemaakt door het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu

Download de cryptische omschrijvingen van het crazy dinner hier:
Crazy Dinner Menu - gratis te downloaden op www.badschuim.eu

Zoek je nog een ander avondvullend programma voor bijvoorbeeld oudjaar. Kijk dan eens hier.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close