TOP
Dagje vliegtuigen kijken bij Volkel in de Wolken I creatief lifestyle blog Badschuim
Dagje vliegtuigen kijken – Volkel in de wolken
Dagje vliegtuigen kijken – Volkel in de wolken
Dagje vliegtuigen kijken – Volkel in de wolken
Kids uitjes

Dagje vliegtuigen kijken – Volkel in de wolken

Van kinds af aan ga ik er al heen. Ook als tiener, twintiger en nu ook als dertiger met mijn gezin. Waar dan, zie ik je denken? Naar een dagje vliegtuigen kijken bij Volkel in de Wolken. Er is zo ontzettend veel te beleven dat het wel lijkt of er een pretpark voor 1 dag uit de grond is herrezen. Zondag 31 mei is het weer zover. Ken je het niet? Lees dan gauw verder.

Dagje vliegtuigen kijken

Vroeger wilde ik piloot worden. Ik ben zelfs naar de selectie procedure geweest, maar helaas had ik niet wat nodig was. Mijn interesses voor techniek en vliegtuigen zijn altijd gebleven. Daarom kon je me geen groter plezier doen dan me mee te nemen naar Volkel in de Wolken!

Volkel in de Wolken is niet alleen maar een vliegtuigenshow het is veel meer. Zowel in de lucht als op de grond is er HEEEEEL, VEEEEL te zien. Een kleine greep (die wij vorig jaar zagen) laat ik je hier zien.

Dagje vliegtuigen kijken EN ook gepimpte auto’s en oldtimers

Een grasveld, nee twee voetbal velden vol met auto’s & trucks. Echte ouderwetse brandweer wagens, de gaafste trucks en de bizarste maar meest hippe gepimpte auto’s. Daar kun jij je al wel een uurtje vermaken, want je mag alles aanraken en bij sommige mag je er zelfs in zitten.

Dagje vliegtuigen kijken EN ook bestuurbare auto’s

Heb je altijd al een super gave en snelle bestuurbare auto willen rijden dan kun je dat bij Volkel in de Wolken ook! Er is een speciaal parcours afgezet waar demonstraties worden gehouden door professionals maar waar jij het ook eens mag proberen.

Dagje vliegtuigen kijken EN ook springen op luchtkussens

Ben je even klaar met al die auto’s, trucks en vliegtuigen dan is er ook een heel park met kidsfun ingericht! Er staan diverse luchtkussens, is een theatershow geregeld en zijn andere speeltoestellen aanwezig. Je mama en papa kunnen dan heerlijk even uitrusten als jij lekker aan het ravotten bent :).

Buiten al dit leuks heb je ook nog de Braderie in Volkel zelfs met een mini kermis, een thema show (een historische show over het leven van een parachutist gedurende de tweede wereldoorlog) en natuurlijk de vliegtuigen shows!!

Volkel in de Wolken oorbeschermers kinderen I Creatief Lifestyle blog Badschuim

Een tip voor kinderen: neem oordoppen of zelfs echte professionele gehoor bescherming mee. Dat is echt geen overbodige luxe, zelfs niet voor jezelf. En de kids vinden het zelfs nog stoer ook!

Wij gaan in ieder geval op zondag 31 mei een dagje vliegtuigen kijken bij Volkel in de Wolken, zien we jou daar?!? Alle info over Volkel in de Wolken vind je hier.

Voor meer uitjes klik je hier.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close