TOP
Kids uitjes

De 3 leukste speeltuinen van Nederland

Schommelen, draaien, glijden… Drie magische woorden waar je ieder kind een plezier mee doet. Het kan kinderen vaak niet hard en hoog genoeg gaan: een dagje naar de speeltuin is daarom ook de perfecte activiteit voor een zomerse dag. Wij delen graag de leukste speeltuinen van Nederland zodat jij zeker weet dat jij deze vakantie bij de juiste hek staat met je kroost!

leukste speeltuinen

Benschop Speelplezier

Waar zou je beter kunnen spelen dan bij een fabrikant voor speeltoestellen zelf? Nergens! Benschop Speelplezier biedt 10.000 m2 aan speelgrond. De tuin staat vol trampolines, speeltoestellen en sporttoestellen. Een absolute aanrader voor wie kinderen heeft in diverse leeftijdsfases! Entree kost € 5,- voor iedereen vanaf 2 jaar. Voor dit geld mag je de hele dag naar binnen en krijgen volwassenen een kopje koffie of thee. Reserveren kan via de website maar is niet nodig in de zomervakantie. Er zijn toiletten, er is een magnetron (voor babyvoeding) en er wordt snoep en fris verkocht, maar het meenemen van eigen consumpties is ook toegestaan.

Adres: Smalzijde 25 b, 4243 JP Nieuwland
Entree: € 5,- vanaf 2 jaar
Website: www.benspelen.nl

leukste speeltuinen

Linnaeushof

De Linnaeushof is de grootste speeltuin van Europa. Met speeltuinen, een overdekt speelparadijs en een waterpark is er iedere dag iets te beleven. Wanneer het heet is bezoek je de waterspeeltuin, regent het, dan kun je lekker binnen spelen. Ook aan de papa’s is gedacht, tegen betaling mag je karten in stoere karts. Er is keuze uit karten in eenpersoons kart (vanaf 1 meter 30) en een tweepersoons kart (met een volwassene erbij). Eén ding is zeker: de Linnaeus verveelt nooit! Entree kost € 11,50 per persoon wanneer je online je ticket bestelt. Aan de kassa betaal je een euro extra.

Adres: Glipperweg 4c, 2104 AK Heemstede
Entree: € 11,50 vanaf 2 jaar
Website: www.linnaeushof.nl/

leukste speeltuinen

Plaswijckpark

Op zoek naar een dagje uit in Rotterdam? Plaswijckpark is de place to be. In het park komen rust, plezier en kennis samen. Kinderen kunnen naar hartelust spelen in de speeltuinen, een waterpark en een binnenspeeltuin, maar een rustmoment tijdens het spelen door kan ingelast worden door de Wandelwijck. Wat dacht je van even picknicken tussen alle rozen en bij de fonteinen? En dat is nog niet alles.. Plaswijckpark heeft een eigen dierentuin! In de tuin vind je onder andere schapen, apen en otters en wallabies.

Adres: Ringdijk 20, 3053KS Rotterdam
Entree: € 12,00 vanaf 2 jaar
Website: www.plaswijckpark.nl/

Geen zin in een leuke speeltuin bezoeken? Een dag safari in Nederland is ook een spannende uitdaging voor iedere leeftijd! Lees hier alles over een bezoek aan safaripark Beekse Bergen met kinderen! Wat vind jij de leukste speeltuin in Nederland voor je kinderen?

Anne de Vries

Hi! Ik ben Anne en ik ben content creator voor Badschuim. Door mijn achtergrond als onderwijsassistent heb ik genoeg tips voor jou om creatief bezig te zijn met kinderen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close