TOP
de 5 leukste sinterklaas traktaties
Sinterklaas

De 5 leukste sinterklaas traktaties

Wat heerlijk: Sinterklaas en zijn Pieter bazen zijn weer in het land! Een heerlijke tijd met veel sintpret, maar er zijn ook vaak kindjes jarig. Wat moet je dan trakteren? Geen nood, ik geef je een ideetjes met de 5 leukste sinterklaas traktaties!

De 5 leukste sinterklaas traktaties – tip 1: pepernotenboot!

de 5 leukste sinterklaas traktaties

De pepernoten boot van webshop artoek!

Deze DIY traktatie download je voor een klein prijs in de webwinkel van Artoek. Je krijgt dan een 4 regels uit het lied “zie ginds komt de stoomboot” op een A4tje. Als je het bootje dan hebt gevouwen, dan staan de regels er aan de zijkant op! In het bootje doe je dan de pepernoten.  Ontzettend mooi & leuk! Zeker voor kinderen in groep 3 die net kunnen lezen.

De 5 leukste sinterklaas traktaties – tip 2: de zak van sinterklaas!

de 5 leukste sinterklaas traktatiesEen traktatie waar de kinderen het wat van in de mond zal lopen. Want oh, oh, oh, wat is deze lekker zoet. Maar geen nood: er zit gezond fruit in de zak! Wil je weten hoe je hem precies moet maken. Klik dan door naar deze koekie eitje sinterklaas traktatie tip. Wan hij is super makkelijk om te maken ;0!

De 5 leukste sinterklaas traktaties – tip 3: appel mijters.

de 5 leukste sinterklaas traktaties

Dat een sinterklaas traktatie ook gezond kan liet Annemieke van eet het beter zien. Ze maakte deze gezonde mijter traktatie door een kruisje in de driehoek appels te snijden. Snel, simpel en gezond!

De 5 leukste sinterklaas traktaties – tip 4: gezonde pieten traktatie

de 5 leukste sinterklaas traktaties

Wat zijn ze leuk en vrolijk deze mandarijn pietjes! Door een mandarijn een gezichtje en mutsje (van papier, veer en crêpe paper) te geven is het eten van een gezonde traktatie meteen een feestje! Als ze dan allemaal nog eens gezellig in een mooi kistje zitten, dan is het nog eens makkelijk uitdelen ook!

De 5 leukste sinterklaas traktaties – tip 5: de stoomboot van Sint & Piet

HouDe 5 leukste sinterklaas traktaties je van eierkoeken en smarties? Dan zit je met deze stoomboot traktatie goed. Op feestsuggesties kun je precies vinden hoe je deze Sint traktatie maakt. Als je alle stoombootje af hebt maak je zelf nog een mooie zee, door een snijplank te bekleden met aluminiumfolie.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

1 COMMENT
  • Annemieke
    8 jaar ago

    Wat een leuk overzicht! Dankjewel voor het delen van mijn link :-)

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close