TOP
De ideale vakantie outfit om in te spelen:  onesies & sloffen.
De ideale vakantie outfit om in te spelen:  onesies & sloffen.
De ideale vakantie outfit om in te spelen:  onesies & sloffen.
In The Picture

De ideale vakantie outfit om in te spelen: onesies & sloffen.

Binnenkort staat de kerstvakantie weer voor de deur! Voor de kids lekker 2 weken vrij en heel, veel tijd om lekker thuis te spelen. Het weer is dan meestal guur, koud en nat. Dus er zal binnen gespeeld worden. Dan is heerlijke, comfortabele speelkleding een MUST HAVE! Ik zette de leukste voor je op een rijtje, zodat je voldoende inspiratie hebt om ze nog snel aan te schaffen.

De onesie!

De dag begint altijd vroeg bij kleuters en dan begin je natuurlijk niet op en top gekleed. Het allerfijnste is om lekker in je pyama te blijven zitten, maar nog veel leuker is het om een onesie aan te trekken. Een wat? Een onesie. Onesie is de nieuwe naam voor lekker en loszittende jumpsuits. Onesies zijn kledingstukken die uit één kledingdeel bestaan, vandaar de naam onesie. Ze worden meestal gebruikt als lekkere loungewear of nachtkleding om in te chillen. Super cool dus voor je kids en ze zijn er tegenwoordig in heel veel verschillende soorten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze coole onesies voor jongens:

De grappige alien onesie kan je vinden bij happybee, de mooie sterren onesie is van de Hema en de stoere beren onesie is van ukkiesundies.

Die leuke onesie maak je natuurlijk compleet met heerlijke sloffen, want anders is het veel te koud aan je voeten. Wat dacht je van deze:

De allerliefste hond sloffen koop je bij Hatshoe, die happerige haaien sloffen bij Kiabi en die gevaarlijke krokodillen sloffen bij Van Haren.

Ook voor meisjes zijn er prachtige onesies:

De leuke rode met hartjes is van de Hema, de schattige beren onesie kun je vinden bij Lola en Liza en de zebra strepen onesie is te koop bij Orange Mayonnaise.

Ook die prachtige meiden voetjes mogen op een leuke manier verwarmd worden door slofjes:

De indianen slofjes vind je bij Kiabi, de tijgerprint met roze rand bij Pyama online en de ‘geiten wollen sokken’ sloffen bij Stoute Schoenen.

Och en voor baby’s zijn er de allerschattigste onesies:

De dieren onesies zijn zowel voor jongens en meisjes en te koop bij Aliexpress, de allerliefste bloemen onesie bij Tea Collection en de stoere, groene vliegtuigen onesie bij Alibaba.

Zonder babyslofjes zijn die baby onesies niet compleet:

Brandweerslofjes op vlinderslofjes van Slofjeshuis, stoere Nike slofjes van Scapino en gevoerde, winter slofjes van Pjokk.

Kun jij kiezen uit al dat leuks? Nu nog even lekker voor mezelf op zoek :)!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

2 COMMENTS

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close