TOP
De lekkerste gerechten, gewoon thuis aan de keukentafel!
Koken

De lekkerste gerechten, gewoon thuis aan de keukentafel!

Je hebt ze genoeg mensen die het liefst gewoon lekker thuis eten in hun vertrouwde omgeving. Niet te veel poespas. Gewoon gezellig thuis aan de tafel. Want zeg nou eerlijk uit eten is leuk, maar thuis eten heeft ook zijn voordelen toch?

Verschillen

Het leuke aan uit eten is toch wel dat de meesten zich echt klaarmaken om erop uit te gaan. Een frisse douche, leuke kleding aan een make-uppie voor de vrouwen en we zijn er klaar voor. In het restaurant bestellen we vervolgens een voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht. Tussendoor wordt er wijn geserveerd en klets je lekker met de mensen aan tafel.

Anderzijds kan men bovenstaand juist ervaren als veel te veel gedoe. Thuis kun je namelijk lekker in je comfortabele kleding blijven, zelf een wijntje inschenken (zoveel je wil aangezien de prijzen van een fles uit de slijterij en een restaurant behoorlijk uiteenlopen) en ongegeneerd zoveel eten als je zelf wilt. Uitbuiken doe je vervolgens lekker op je eigen bank om af te sluiten met een heerlijk dessert waarbij je zelfs mag, maar vooral kan, knoeien. Toch wel wat verschillen als je er zo naar kijkt. Het grootste verschil is toch wel dat je thuis natuurlijk zelf het eten moet bereiden. Je kunt natuurlijk iets laten bezorgen of een kant en klare maaltijd in de oven schuiven, maar dit komt niet in de buurt van het eten wat je gewend bent vanuit een restaurant. Wil jij toch het eten ervaren uit een restaurant, maar de comfortabele vibe van thuis? Lees dan hieronder verder.

Het beste stukje vlees

Het beste stukje vlees

Een goed stuk vlees of vis, gecombineerd met verse groenten is toch wel hetgeen men kan waarderen in een restaurant. Want een biefstukje zo mals als in een restaurant heb je thuis nooit of een heerlijk stukje gerookte zalm wat thuis maar niet wil lukken. Dat is verleden tijd bij de aanschaf van een big green egg. Dit is namelijk niet zomaar een barbecue, nee dit is DE barbecue die je moet hebben als jij een passie hebt voor koken, of niet haha, maar vooral als je een passie hebt voor goed eten. Het maakt niet uit wat je wil bereiden op deze barbecue alles is mogelijk. Zelfs in de wintermaanden doet deze barbecue prima zijn werk. Een leuke bijkomstigheid is natuurlijk ook het uiterlijk van deze barbecue. Namelijk de vorm van een, je raadt het al, groot groen EI!

Met de juiste voorbereiding creëer je een Michelin waardig gerecht, gewoon bij jou thuis aan de keukentafel.

«

»

Close