TOP
Vaderdag

De leukste cadeautjes voor Vaderdag!

Het is bijna vaderdag. Alhoewel kinderen vaak op school iets moois maken voor hun vader, is het misschien leuk om van deze speciale dag nog net iets extra’s te maken. Pak dus uit met iets wat speciaal voor papa gemaakt is, om hem even in het zonnetje te zetten op 17 juni!

Maak een lekker ontbijtje

Vaders kun je altijd wakker maken voor een lekker ontbijt. Pak uit met een ijtje, een glaasje sap en lekker fruit. Bak lekkere broodjes en zorg voor lekker beleg. Geen vader die daar niet blij van wordt! Haal voor het weekend vast alle ingrediënten in huis, zodat je op zondagochtend meteen aan de slag kunt met het ontbijt.

Verzin een leuke activiteit

Na het ontbijt (of in plaats van het ontbijt!) kun je iets leuks gaan doen. Denk bijvoorbeeld aan een bootje huren, lekker fietsen buiten, midgetgolfen, boerengolven of het spel Pitch & Put. Bij Pitch & Put speel je midgetgolf en golven door elkaar: je speelt op echt gras en de afstanden zijn langer dan bij midgetgolf, maar korter dan op de midgetgolfbaan. Ook leuk is het om samen te picknicken, uitwaaien op het strand of in de bossen: je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Of juist niet.

Geef een dagje weg

Geen tijd om op Vaderdag zelf iets leuks te doen? Geef de vader dan een dagje weg. Via VakantieVeilingen kun je vaak leuke dagjes weg boeken voor een dagje weg. Ook Groupon is een leuke website om activiteiten voor vaders te vinden. Van een mooie dinerbon tot een dag sauna, van autoracen tot feesten. Noem maar op: wat je maar leuk vindt! Ook met bonnen zoals Bongo of kaarten van Hema kan je een belevenis geven.

Maak een lekkere barbecue voor ’s avonds

Barbecuen is altijd leuk. Is het slecht weer? Ga dan gourmetten. Begin laat in de middag met het voorbereiden van hapjes en dek de tafel mooi. Het ultieme gevoel van gezelligheid is met z’n allen aan tafel. Niet waar? Nodig anders ook familie en vrienden uit voor een ultiem gezellige avond.

Geef een leuk cadeautje

Naast het cadeautje dat kinderen op school maken, is een cadeautje geven ook leuk. Bedank papa voor wat hij doet binnen het gezin en de rol die hij inneemt. Hem bedanken kan met iets kleins, iets liefs of misschien is dit juist het moment om helemaal uit te pakken met een grote verrassing. De keus is aan jou! En… Samen zijn en met een klein gebaar aangeven dat je aan hem denkt is het allerleukste cadeautje!

Anne de Vries

Hi! Ik ben Anne en ik ben content creator voor Badschuim. Door mijn achtergrond als onderwijsassistent heb ik genoeg tips voor jou om creatief bezig te zijn met kinderen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close