TOP
Kids

De leukste en goedkoopste fleurige collecties voor kinderen

Nu het nieuwe seizoen is aangebroken, liggen de winkels weer vol met de nieuwe collecties. Je ziet nu de kleuren en printjes die het komende seizoen overal terug zullen komen en als je geluk hebt, heb je hier en daar ook nog uitverkoop van de oude collectie. Nu is dus de tijd om de kasten weer aan te vullen met nieuwe kleding! Jouw eigen kledingkast, maar ook zeker die van je kinderen! Weg met alle truitjes, waarvan de mouwen te kort zijn en en weg met alle broeken waar de gaten in zitten. Maar welke winkels moet je nu langs om goedkope en leuke kleding voor je kids te halen? Waar vind je nu de liefste kleurtjes en de stoerste printjes?

Zeeman

Bij Zeeman is de nieuwe collectie ook al weer binnen en man, man, wat een leuke kleurtjes! Coltruitjes in zwart, roze, blauw en groen, rokjes in felle kleurtjes en natuurlijk spijkerjasjes. Mooie truien voor de jongens en ook stoere jassen en broeken. Stipjes, streepjes, grappige teksten: er is voor iedereen wel wat. Hou je van stoer? Ga naar Zeeman! Ben je meer van lief en schattig? Ga naar Zeeman! Er hangt niet zo heel veel meer van de oudere collectie, maar wat er nog hangt, heeft ook nog eens een leuke korting! Dus als je de juiste maat nog kunt vinden, heb je extra geluk! Gauw op zoek dus!

Wibra

Ook bij Wibra hangen de zomerse kleurtjes al aan de rekken. Pastelkleurtjes, bloemenprints en streepjes leggings genoeg! De gezellige kleurtjes vind je terug in werkelijk alles. Lange en korte broeken, jurkjes, rokjes, shirts en vestjes. En als je er dan toch bent…neem dat ene toffe setje voor jezelf dan ook mee!

Hema

Oh wat een leuke collectie weer! Zachte kleurtjes, maar ook harde, bijna neonkleurige artikelen. Schattige maillots met dierenprint, gestreepte leggings en fleurige jurkjes. Ook de spijkerbroeken voor de jongens zijn echt heel leuk! En er is nog steeds sale! Allemaal leuke prijsjes en soms nog een extra korting daar bovenop! En wat dacht je van kleurrijke broekjes voor de baby? Lieve rompertjes en boxpakjes met stoere prints? Mooi gehaakte vestjes en echt hele leuke truitjes: je moet hier even langs, want je gaat echt de winkel niet uit zonder een paar leuke aankopen. En ook hier: kijk even bij de damesafdeling, want daar hangt ook veel leuks tussen! 

Kinderen groeien als kool en om dan steeds weer een dure garderobe aan te schaffen; dat zien de meeste ouders echt niet zitten. Voor je het weet zijn ze er weer uit gegroeid en zit jij opgescheept met dure kleding die niet meer wordt gebruikt. Hoe heerlijk is het dan dat deze bovenstaande winkels zoveel leuks hebben voor kleine prijsjes? Kinderen willen nu eenmaal spelen, buiten en binnen, Klimmen in bomen, ravotten in de zandbak. En daar wil je dat jurkje van tachtig euro toch niet door laten verknallen. Of die dure merk broek. En echt…deze kleding is net zo leuk! En het is ook minder erg als het vies wordt of kapot gaat. Daar hoef je niet zo bij te slikken als bij dat ene dure setje wat in de kast hangt. Daar moet toch wel heel zuinig mee omgegaan worden: alleen dragen als er visite is of als er een feestje is.

Kies dus voor een blije portemonnee en ga gewoon eens kijken bij deze winkels! 

Ineke

Hoi! Mijn naam is Ineke, ik ben 26 jaar oud en mama van een lieve, vrolijke dreumes: Rosemarijn. Sinds december 2018 houd ik een eigen blog bij, wat ik ontzettend gaaf vind om te doen. Daarnaast ben ik thuis-mama en ben ik bezig met een online studie. Ik schrijf al zolang als ik me kan herinneren over de meest uitlopende onderwerpen en heb er altijd van gedroomd er ooit mijn werk van te maken. Als je meer van mij wilt lezen, kun je dat doen op mijn blog: www.thestoutjournal.com Daar kan je van alles lezen over onder andere moederschap, lifestyle, gezondheid en voeding en over mijn gezinnetje!

«

»

Close