TOP
De voordelen van een mobiel abonnement met toestel
Thuis / Lifestyle

De voordelen van een mobiel abonnement met toestel

Is jouw huidige telefoon hard aan vervanging toe? Niet alleen is het dan goed om te zoeken naar verschillende toestellen, maar ook het abonnement is iets om over na te denken. Zonder passend abonnement is het namelijk niet mogelijk om te internetten, te bellen en te sms’en. Daar kunnen we tegenwoordig haast niet meer zonder, dus het is een belangrijk onderdeel om over na te denken. Het is een optie om te kiezen voor een sim only abonnement, maar ook een mobiel abonnement met toestel is een mogelijkheid. Wat de voordelen zijn van een mobiel abonnement met toestel? Lees snel verder, wij sommen het voor je op.

Je hoeft geen hele grote aankoopsom te betalen

Een van de grootste voordelen van het kiezen voor een mobiel abonnement met toestel is dat je in dat geval geen grote aankoopsom hoeft te betalen. De kosten bestaan namelijk uit de kosten voor je bundel, maar ook uit de kosten van je telefoon. Op deze manier hoef je dus niet in één keer een heel groot bedrag neer te leggen voor je telefoon en dat is een fijne bijkomstigheid. Zeker als je geen budget hebt voor een grote investering in één keer, is het beter om iedere maand een vast bedrag te betalen.

Je hebt de kans om een nieuw toestel uit te kiezen

Je hebt de kans om een nieuw toestel uit te kiezen

Kies je voor een mobiel abonnement met toestel, dan is het mogelijk om ook uit de nieuwste smartphones te kiezen. Telefoons die je misschien niet had gekozen als je deze los had moeten bestellen, vanwege de hoge prijs. Telefoonaanbieders bieden vaak de mogelijkheid om te kiezen uit een groot aanbod aan smartphones, waardoor je veel opties hebt. Ben je een echte Apple-liefhebber? Dan is de iPhone 14 Pro Max met abonnement een absolute aanrader. Dit is de allernieuwste iPhone van Apple die weer een hoop moois te bieden heeft. De smartphone is voorzien van te gekke features als een gloednieuwe chip, een all-day battery en bizar goede camera’s. Deze telefoon is verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud, paars en zilver en is geschikt voor 5G.

Na één of twee jaar vaak alweer een nieuw abonnement

Nog een reden om te kiezen voor een mobiel abonnement met toestel is omdat het vaak mogelijk is om na slechts één of twee jaar alweer van abonnement en dus ook van telefoon te switchen. Sluit je een telefoonabonnement af bij een provider, dan heb je vaak te maken met een contract van 12 of 24 maanden. Door de korte duur loop je niet eindeloos rond met dezelfde telefoon. Na één of twee jaar mag je weer een nieuw abonnement afsluiten bij de provider en krijg je dus de kans om ook weer een ander toestel te kiezen. Op deze manier heb je snel weer het nieuwste van het nieuwste.

Kiezen voor een mobiel abonnement met toestel heeft dus meerdere voordelen. Als je een andere telefoon nodig hebt omdat je huidige echt niet meer kan, dan is dit dus zeker een abonnementsvorm om in gedachten te houden.

«

»

Close