TOP
Koekie eitje traktatie tips - ZAK VAN SINTERKLAAS I te vinden op creatief lifestyle blog Badschuim
Koekie eitje traktatie tips Lekerrrrrrr Traktatie

De zak van Sinterklaas – Koekie eitje traktatie tips

Dit is de eerste traktatie uit mijn nieuwe reeks: ‘Koekie eitje traktatie tips’! Dat zijn snelle maar leuke traktaties die iedereen kan maken. Dus niet teveel gedoe met een maximaal effect! Dit keer de zak van Sinterklaas!

De zak van Sinterklaas - Koekie eitje traktatie tips I te vinden op het het creatief lifestyle blog Badschuim

Klik op de foto voor de bron.

Wat heb je nodig voor ‘de zak van Sinterklaas’.

  • Kant en klare pannenkoeken.
  • Alternatieve benodigdheden: je mag ze ook zelf maken, maar dat kost wel meer tijd. Vind je dat leuk dan dien je hiervoor de benodigdheden in te slaan (kijk op het pak wat je koopt in de supermarkt).*
  • Fruit naar keuze b.v. mandarijntjes, plakjes banaan of appel.
  • Roze / zwarte dropveters.

Zo maak je ‘de zak van Sinterklaas’.

  1. Maak het fruit naar keuze klaar om ‘de zak van sinterklaas’ te vullen. Dus bijvoorbeeld: snijd de banaan in plakjes. Pel de mandarijnen, halveer ze en snijd ze in plakjes. Snijd de appel in stukjes.
  2. Leg de kant en klare pannenkoeken klaar (* of bak de pannenkoeken zelf).
  3. Schep op elke pannenkoek een mooi ‘bolletje’ met fruit. Neem de pannenkoeken als een knapzak samen en strik ze met een dropveter dicht.

KOEKIE EITJE die ‘zak van Sinterklaas’  ;)

Er komen nog meer ‘koekie eitje traktatie tips’. Ik heb hiervoor al heel veel leuke ideetjes, MAAR! ik zoek er nog meer. Dus heb jij ooit een leuke & makkelijke traktatie gemaakt die je met mij wilt delen en die ik ook op mijn blog mag plaatsen (met vermelding van jouw naam). Laat het me dan weten via een berichtje!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

2 COMMENTS
  • Comment: Anoniem on 25 november 2015

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close