TOP
Hebbedingetjes In The Picture Interieur

Decoratie in je huis | hoe doe je dat?

Zo, je hebt je hele huis precies zoals je wilt. De muren hebben een mooie kleur, je hebt zelfs de tijd genomen om een heel leuk en origineel behangetje uit te kiezen. Een echte eyecatcher in je huiskamer, maar niet te druk of opvallend. Maar dat zegt niet dat je hele huis nu af is. Alleen de muren, vloer en meubels geeft nu niet echt een gezellig en huiselijk gevoel. Maar ja…wat kun je nu doen om er iets leuks van te maken? Wat voor soort prullen en decoratie kun je kiezen? Wat past er? Je ziet misschien bij anderen wel hele leuke ideetjes, maar om dat nu klakkeloos over te nemen…nee, niet origineel. Misschien wil je graag leuke prulletjes voor op een bijzettafeltje of wil je foto’s aan de muur, maar hoe doe je dat nu op een leuke manier?

Foto’s op canvas of hout

Dit is natuurlijk niet nieuw, maar je kunt heel mooi een foto laten printen op canvas of hout. Je trouwfoto bijvoorbeeld of een portret van je kinderen. Lekker aanwezig op je nog kale muur. Je kunt kiezen voor een kleine of juist een grote versie; dat ligt ook een beetje aan de ruimte die je hebt en hoe het bij je huis past. 

Foto’s op tegeltjes

Je kunt bij bijvoorbeeld Herinneringen heel leuk je foto’s laten printen op tegeltjes van verschillende materialen. Je kunt daarbij ook kiezen uit drie vormen en bij sommige vormen zelfs de grootte ook zelf bepalen. Zo kun je heel makkelijk met magneetjes en plakstrips een kunstwerk van al je herinneringen en mooiste momenten maken. Het is super snel en handig op de muur aan te brengen en ook zo weer van je muur af te halen, zonder dat de muur en de verf er onder lijdt! Ben je dol op vierkant, rond of zeshoeken? Het is aan jou welke je kiest en hoe je ze op de muur hangt!

Polaroid

Dit is een hele speelse manier van je foto’s ophangen. Je kunt je echte polaroids ophangen, maar ook met bijvoorbeeld Klikkie elke maand je mooiste foto’s in huis halen en die lekker makkelijk aan een touwtje aan de muur te hangen. Het hoeft niet allemaal zo strak en netjes, speels heeft ook wel wat leuks! Als het bij jou en het interieur van je huis past, is dat dus reuze gezellig en origineel!

Kringloop haul

Misschien kom je er bijna niet of nooit, maar bij een kringloop hebben ze vaak juist erg leuke prullen om je huis mee op te leuken! Dat kunnen oude kopjes zijn die je op een schap zet voor de sier of oude vazen, koffers, een oude typemachine, een platendraaier; je kunt het niet bedenken of er is wel een kringloop die zoiets heeft staan. Voor een ander heeft het misschien geen waarde meer, die is er op uitgekeken, maar het kan jouw huis juist net dat extra beetje gezelligheid geven!
Kijk maar eens hoeveel oude voorraadblikken ze hebben staan. Die ouderwetse bruine met geel en oranje. Echt retro! En dat is juist weer heel erg in! Oud is nieuw! Je kunt daar heel leuk die lege plekjes mee decoreren of ze goed schoonmaken en gebruiken in de keuken. Want ook je keuken mag best een beetje kleur en ‘oempf’ hebben! Oude pollepels, soeplepels in pastelkleuren, weckpotten…

Waar zou jij voor kiezen? Welke manier van decoreren past het beste bij jou?

Ineke

Hoi! Mijn naam is Ineke, ik ben 26 jaar oud en mama van een lieve, vrolijke dreumes: Rosemarijn. Sinds december 2018 houd ik een eigen blog bij, wat ik ontzettend gaaf vind om te doen. Daarnaast ben ik thuis-mama en ben ik bezig met een online studie. Ik schrijf al zolang als ik me kan herinneren over de meest uitlopende onderwerpen en heb er altijd van gedroomd er ooit mijn werk van te maken. Als je meer van mij wilt lezen, kun je dat doen op mijn blog: www.thestoutjournal.com Daar kan je van alles lezen over onder andere moederschap, lifestyle, gezondheid en voeding en over mijn gezinnetje!

«

»

Close