TOP
dennenappels decoratie, dennenappels versieren, herfst decoratie tips
DIY Easy Peasy DIY Herfst

Herfst decoratie ideeën: dennenappels versieren

Tip 3 in de herfst decoratie ideeën: dennenappels versieren. Dit keer niet met verf maar met gekleurde balletjes. Een knutsel idee wat heel snel klaar is en een super lief & leuk effect heeft. Te maken door iedereen, dus waar wacht je op! Lees gauw door en versier je dennenappels voor vrolijk, gekleurde woondecoratie in huis.

dennenappels decoratie, dennenappels versieren, herfst decoratie tips

Wat heb je nodig om dennenappels te versieren:

  • Dennenappels in allerlei soorten en maten;
  • Kleine, gekleurde pompons.

Heel weinig dus :)!

Hoe versier je de dennenappels:

Stap 1 – dennenappels versieren: Laat je dennenappel eerst drogen, zodat die mooi open gaat staan. Dat doe je door hem op een schaal te leggen en een paar dagen te laten liggen. Je ziet hem vanzelf open gaan. Wil je het versnellen: leg de dennenappels op een schaaltje op de verwarming.

Stap 2 – dennenappels versieren: Wanneer de dennenappels open staan, zijn ze klaar om versierd te worden. Pak je pompons er bij en stop ze tussen de openingen in de dennenappels. Doe dat willekeurig en verdeel de kleurtjes zoals jij dat mooi vind.

Vind een mooi plekje in je huis en pronk met je versierde dennenappels. Zo zien ze er in huize Badschuim uit.

dennenappels decoratie, dennenappels versieren, herfst decoratie tips

dennenappels decoratie, dennenappels versieren, herfst decoratie tips

dennenappels decoratie, dennenappels versieren, herfst decoratie tips

herfstbladeren verven, herfstbladeren versieren, herfst decoratie tips

Wil je nog meer leuke herfst decoratie tips?! Klik dan eens door naar een blogbericht uit een vorige reeks: knutselplezier met herfstbladeren .

Easy Peasy DIY, simpele DIY, makkelijke DIY,

Dit is een Easy Peasy DIY , dat zijn do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close