TOP
Deze meubelstukken voegen nét dat beetje extra toe aan je interieur
Interieur Wonen

Deze meubelstukken voegen nét dat beetje extra toe aan je interieur

Soms heb je van die momenten dat je naar je meubelstukken en interieur kijkt en dat je er niet heel gelukkig van wordt. Misschien heb je deze items al jaren geleden gekocht en is het totaal je stijl niet meer. Het kan natuurlijk ook zijn dat je vroeger wat meer op safe gespeeld hebt en dat je het eigenlijk allemaal heel basic en saai vindt. In dat laatste geval hebben we goed nieuws voor je, want je hoeft echt niet je volledige interieur om te gooien om het weer naar je zin te krijgen. Je kunt namelijk enkele eyecatchers aanschaffen die de rest ook een flinke boost geven! We geven je graag alvast wat inspiratie met de volgende voorbeelden.

De industriële buffetkast

De industriële stijl is sowieso al een flinke tijd ontzettend trendy, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om enkel wat items uit te zoeken in deze stijl. Wat dacht je van een industriële buffetkast, waar je je mooiste servies, flessen wijn of decoraties kunt laten pronken? Deze kun je in de keuken plaatsen, maar door de stoere uitstraling ook prima in de woonkamer neerzetten. Zo wordt het niet een truttig vitrinekastje die ook bij je oma had kunnen staan, maar heb je een ware robuuste kast in huis gehaald.

Een teddy fauteuil

Een teddy fauteuil

Waar jassen en kledingstukken met een ‘teddy’ look helemaal in waren het afgelopen jaar, verschijnen er ook steeds meer meubelstukken met deze stof. Het ziet er erg knuffelbaar en wolkachtig uit, wat de sfeer in jouw woonkamer direct een stuk zachter maakt. Je wilt natuurlijk niet je volledige interieur met deze stof, want dat zou lichtelijk overdreven zijn. Daarom is één item met deze uitstraling extra leuk en is dit een ware eyecatcher in je woonkamer. In het wit is deze natuurlijk het leukst, maar je kunt deze momenteel in allerlei kleuren vinden.

Een visgraat eettafel

De visgraatvloer is al jaren een klassieker en zie je in ontzettend veel soorten interieur terug. Het mooie hiervan is dat het ook bij heel veel soorten stijlen interieur goed staat. Vind je de visgraatvloer wat ‘much’, maar vind je de stijl wel heel mooi? Dan is er nu een perfect alternatief voor jou. Wat dacht je van de visgraat eettafel? Het blad heeft de prachtige structuur van de visgraatvloer, zonder de enorme aanwezigheid. Zo heb je direct een elegante eethoek!

«

»

Close